Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΗΧΘΗΣΑΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Ο ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

Τρεις παραμένουν υπό κράτηση – Ελεύθεροι ο βαρυποινίτης και ο ταξιτζής - Ανανεώθηκε για 4 ακόμη ημέρες η κράτηση 44χρονου και 34χρ...







Τρεις παραμένουν υπό κράτηση – Ελεύθεροι ο βαρυποινίτης και ο ταξιτζής
- Ανανεώθηκε για 4 ακόμη ημέρες η κράτηση 44χρονου και 34χρονου
- Δεν ανανεώθηκε η κράτηση του 47χρονου που κρατείτο και ο οποίος θα αφεθεί ελεύθερος
- Επίσης, διατάχθηκε η κράτηση για 4 ημέρες του 44χρονου που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, χθες, στη Λεμεσό
Συνεχίζονται οι έρευνες για την απαγωγή της 4χρονης Marie Eleni, και ο 49χρονος πατέρας της Torkel Grimsruid, μέσω ανακοίνωσης την οποία εξέδωσε το βράδυ της 1η Μάιου το δικηγορικό γραφείο του, "ξαναχτυπά" και αναφέρει πως ο ίδιος πήρε την 4χρονη από το σχολείο και όχι κουκουλοφόροι.




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων του, Mette Yvonne Larsen και Morten Engesbak,ο πατέρας φέρεται να δηλώνει ότι πήρε ο ίδιος το παιδί από το νηπιαγωγείο κι όχι δυο κουκουλοφόροι. Ο Grimsruid αρνείται επίσης το γεγονός που μεταδίδεται, ότι η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού σπρώχθηκε, προκειμένου να της αρπάξουν το παιδί την ώρα που το κατέβαζε στο νηπιαγωγείο.

Η ανακοίνωση συμπληρώνει ότι η «είδηση που μεταδίδεται από τα μέσα ότι δυο κουκουλοφόροι πήραν το παιδί, δεν είναι σωστή».

Τρεις παραμένουν υπό κράτηση – Ελεύθεροι ο βαρυποινίτης και ο ταξιτζής


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την ανανέωση για τέσσερις ακόμη ημέρες της κράτησης ενός 44χρονου και ενός 34χρονου που κρατούνταν σε σχέση με την απαγωγή του τετράχρονου κοριτσιού, στη Λευκωσία, ενώ δεν ανανέωσε την κράτηση του 47χρονου που κρατείτο και ο οποίος θα αφεθεί ελεύθερος.

Επίσης, διέταξε την κράτηση για τέσσερις ημέρες του 44χρονου που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, χθες, στη Λεμεσό. Η Αστυνομία δεν ζήτησε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης 39χρονου που είχε συλληφθεί μαζί με τα άλλα τρία πρόσωπα, στις 28 Απριλίου.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σχέση των υπόπτων μεταξύ τους και με τον πατέρα της ανήλικης, πως τυχόν απόλυση των υπόπτων θα δυσχεράνει το ανακριτικό έργο και πως είναι ορατός ο κίνδυνος αυτοί να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, στις 30 Απριλίου διαβιβάστηκε πληροφορία στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ο ύποπτος που συνελήφθη χθες ενέχεται στην διάπραξη των αδικημάτων. Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, το πρόσωπο αυτό βοήθησε στην εξαφάνιση της ανήλικης με το ταξί του το πρωί της 27ης Απριλίου, αφού βρισκόταν στην περιοχή της Ακρόπολης/Δασούπολης, όπου έγινε η αρπαγή της ανήλικης.

Την ίδια μέρα, το άτομο αυτό εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και ανακρινόμενο ανέφερε ότι στις 26 Απριλίου δέχθηκε τηλεφώνημα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αριθμό τηλεφώνου και συνομίλησε με άγνωστο άτομο που του ζήτησε όπως το πρωί της επόμενης ημέρας μεταβεί με το ταξί του στη Λευκωσία για μεταφορά πελάτη χωρίς να του δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον ύποπτο αυτό, την ίδια μέρα μετέβη στη Λευκωσία με το ταξί όπου διανυκτέρευσε σε δικό του πρόσωπο. Την επόμενη ημέρα μετέβη στην περιοχή που βρίσκεται το κτίριο της Cyta στην Ακρόπολη, Λευκωσίας, όπου παρέλαβε ένα άντρα αλλοδαπής καταγωγής ηλικίας περίπου 50 ετών μαζί με ένα κοριτσάκι 4-5 ετών, και τους μετέφερε σε κτηνοτροφική περιοχή στο Τσέρι, σημείο το οποίο, όπως είπε, μπορεί να υποδείξει. Ανέφερε πως κατά τη μεταφορά έλαβε αμοιβή 100 ευρώ το οποίο του έδωσε ο άντρας που συνόδευε το κοριτσάκι.

Σημειώνεται πως το κτίριο της Cyta βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το νηπιαγωγείο στο οποίο διαπράχθηκε η απαγωγή της ανήλικης.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη χθες, ανέφερε επίσης ότι ενημερώθηκε για την απαγωγή της ανήλικης από τα ΜΜΕ και ότι είδε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, τόσο της ανήλικης όσο και του πατέρα της, και διαπίστωσε ότι πρόκειται για την απαχθείσα ανήλικη και τον πατέρα της.

Στις 30 Απριλίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ατόμου αυτού και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. 'Υστερα από έρευνα στην οικία του παραλήφθηκε κινητό τηλέφωνο που θα εξεταστεί. Επίσης εντοπίστηκε το ταξί, το οποίο σφραγίστηκε στην παρουσία του υπόπτου.

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.