Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΕΞ ΜΕ 400 ΚΟΠΕΛΕΣ-ΠΤΩΜΑΤΑ(Βίντεο)

Η εμπορία ανθρώπινης σαρκός είναι ένα θλιβερό φαινόμενο το οποίο δυστυχώς δεν υφίστατο μόνο από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά συνεχίζετα...







Η εμπορία ανθρώπινης σαρκός είναι ένα θλιβερό φαινόμενο το οποίο δυστυχώς δεν υφίστατο μόνο από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα με χιλιάδες θύματα κυρίως από νεαρές ηλικίες.

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (International Labour Organization), τα θύματα εμπορίου ανθρώπινης σαρκός υπολογίζονται γύρω στα 20.9 εκατομμύρια παγκοσμίως, όπου το 68% από αυτά να έχουν παγιδευτεί σε καταναγκαστική εργασία, το26% είναι παιδιά ενώ το 55% αποτελούν οι γυναίκες και τα κορίτσια. Η οργάνωση αυτή υπολογίζει ότι η καταναγκαστική εργασία και το εμπόριο λευκής σαρκός είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση που αποφέρει γύρω στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.



Είναι βέβαια αρκετά ασυνήθιστο για έναν έμπορα λευκής σαρκός να ομολογήσει δημόσια τα εγκλήματα του. Παρόλα αυτά, πρόσφατα ένας από αυτούς τους έμπορες αποφάσισε με τόλμη να αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα σε μια συνέντευξη τις φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο Βρετανός ερευνητής δημοσιογράφος Ross Kemp κατάφερε να πάρει μια συνέντευξη από αυτόν έμπορα με το ψευδώνυμο Mr. Kahn. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Mr. Kahn έχει χάσει το λογαριασμό σχετικά με τον αριθμό των νεαρών κοριτσιών που έχει σκοτώσει, υπολογίζοντας γύρω στα 400 με 500. Ο ίδιος ομολογεί ότι έχει πουλήσει χιλιάδες παιδιά στη σεξουαλική δουλεία και έχει σκοτώσει εκατοντάδες που δεν μπόρεσε να πουλήσει.

Ο κύριος Kahn συνεχίζει λέγοντας ότι εμπορεύτηκε τρεις με τέσσερις χιλιάδες κορίτσια. Σε περεταίρω ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών, ο Kahn απαντά πως έχει πουλήσει μέχρι και κορίτσια ηλικίας 12 ετών.

Αν τυχόν αντιμετώπιζε προβλήματα με την πώληση των κοριτσιών ή κάποια κορίτσια προσπαθούσαν να αποδράσουν, δεν τα άφηνε ελεύθερα παρά τα σκότωνε και τα έθαβε.




Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι μεγάλο για αυτές τις περιπτώσεις και ιδιαίτερα για τις γυναίκες της Ινδίας καθώς καθημερινά συμβαίνουν τραγικές ιστορίες με πρωταγωνιστές τις ίδιες. Όμως ένα άλλο κράτος στο οποίο δεν δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, όπου συνεχώς κακοποιούνται γυναίκες και παιδιά, είναι οι Φιλιππίνες.

Μια φρικτή ιστορία που ανακαλύφτηκε στις Φιλιππίνες έδειξε το που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ανώμαλη εγκληματικότητα του σύγχρονου πολιτισμού μας. Όπως αποκαλύφτηκε ένας Αυστραλέζος που διατηρούσε ειδικό γραφείο υποθέσεων στις Φιλιππίνες, είχε δημιουργήσει τεράστια επιχείρηση φρικτών βιασμών ανήλικων παιδιών τα οποία στη συνέχει συχνά τα εκτελούσαν με επίσης φρικτό τρόπο.

Η επιχείρηση λειτουργούσε ως εξής: ο Αυστραλός αυτός, ονόματι Peter Gerard Scully, χρησιμοποιούσε μια κοπέλα με καλοπροαίρετο παρουσιαστικό την Margallo, σαν δόλωμα για να παρασέρνει μικρά παιδιά στα δίχτυα του τα οποία στη συνέχεια θα μεταπουλούσε διάφορους πάμπλουτους μεγιστάνες παιδόφιλους.

Η 23χρονη Margallo με το αθώο βλέμμα της, παρέσερνε παιδιά από τον δρόμο και τα πρόσφερε επί μεγάλη αμοιβή μετέπειτα σε πλούσιους παιδόφιλους. Ένας από τους πελάτες της ήταν και ένας 70χρονος συνταξιούχος Ολλανδός ο οποίος υπό πίεση ομολόγησε πως από το 2011 έως το 2016 ταξίδευε συχνά στις Φιλιππίνες και πλήρωνε ώστε να μπορεί να ασελγεί πάνω σε ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στις Φιλιππίνες περίπου 800.000 άνθρωποι πουλούν το σώμα τους. Στην πραγματικότητα όμως ο αριθμός των ανθρώπων αυτών είναι μεγαλύτερος. Στην ίδια χώρα, ενώ μέχρι πρότινος οι νόμοι που υπήρχαν απαγόρευαν τη σεξουαλική εκμετάλλευση μέχρι την ηλικία των 15 ετών, τελευταία αποφάσισαν να αλλάξουν τον νόμο και να νομιμοποιήσουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση από την ηλικία των 12 ετών και πάνω.

Η «καλοπροαίρετη» 23χρονη αυτή κοπέλα ήταν τόσο πωρωμένη που το δράμα των μικρών παιδιών τα οποία βίαζαν, πότιζαν με ναρκωτικά και στη συνέχεια τα θανάτωναν με φρικτό τρόπο, τα τραβούσε βίντεο και τα ανέβαζε στο YouTube.

Πιο συγκεκριμένα, ο τρόπος με τον οποίο σκότωνε τα μικρά παιδιά, ήταν να τα περιχύνει συχνά με βραστό νερό κατακαίγοντας τα ενώ πολλά κοριτσάκια τα σκότωναν με αλλεπάλληλα χτυπήματα με βαριά αντικείμενα.

Πολλές φορές, η 23χρονη κοπέλα ανάγκαζε μερικά από τα παιδιά που είχε απαγάγει να σκοτώσουν παιδιά τα οποία δεν χρειαζόταν πλέον για τις πονηρές συνδιαλλαγές της, ενώ αυτή τραβούσε τη σκηνή θανάτωσης με βίντεο. Ύστερα, τα βίντεο αυτά τα πουλούσε σε σατανιστές πελάτες της, έχοντας έτσι επιπρόσθετα κέρδη.




Αυτό το είδος μάρκετινγκ ζωντανής σαρκός δείχνει να αποδίδει πολύ περισσότερο από τους γνωστούς μέχρι σήμερα οίκους ανοχής.

Το προπέτασμα για όλη αυτή την επιχείρηση ήταν ένα γραφείο που λειτουργούσε με την επιγραφή “Savage girl”.Ο Αυστραλός μαζί με την κοπέλα αυτή, επειδή τα φρικτά τους εγκλήματα σε βάρος των μικρών παιδιών πουλούσαν πολύ στους πλούσιους παιδόφιλους, είχαν αποκτήσει τεράστια περιουσία.

Ήρθε όμως η μοιραία στιγμή που όλο αυτό το σατανικό εγκληματικό κύκλωμα αποκαλύφτηκε με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο.

Μια μέρα, η κοπέλα αυτή είχε κλέψει ένα μωρό πέντε μηνών και το έδωσε στο αφεντικό της, τον 40χρονο άντρα, για να το βιάσει και μάλιστα σε ένα υπαίθριο χώρο έξω από ένα χωριό της πόλης Carcar City στις Φιλιππίνες αργά τα μεσάνυχτα.

Ενώ όμως το βίαζε και χωρίς να το περιμένει, το μωρό άρχισε να ουρλιάζει με δυνατό τρόπο και αυτό προκάλεσε την προσοχή των περίοικων που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και τότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Χάριν στους γείτονες οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές του μικρού βρέφους, μπόρεσαν τελευταία στιγμή να σώσουν το μωρό, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτό το επεισόδιο θα λέγαμε σαν θεία δίκη, ήταν η αρχή της κατάρρευσης όλης αυτής της σατανικής επιχείρησης που τους είχε αποφέρει τεράστια κέρδη.

Τα παιδιά βιώνουν την κακοποίηση ακόμη και από την ίδια τους την οικογένεια, ενώ πολλοί από τους γονείς τα πουλούν σε οίκους ανοχής. Οι Φιλιππίνες είναι η κυρίως χώρα που υπόσχεται σεξουαλικό παράδεισο.

Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη φτώχεια, οι περισσότεροι γονείς ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους. Συχνά στέλνουν τα παιδιά τους σε μια πόλη όπου στη συνέχεια συλλέγονται και χρησιμοποιούνται ως σκλάβοι του σεξ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αμερικανός πρέσβης ομολόγησε δημόσια στο φιλιπινέζικο κανάλι Sfr.ch ότι το 40 τοις εκατό όλων των ξένων επισκεπτών επισκέπτονται τις Φιλιππίνες μόνο για τον σεξουαλικό τουρισμό στη χώρα. Η δήλωση προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών.


Στη χώρα της Καμπότζης υπάρχει μεγάλη φτώχεια με αποτέλεσμα η σεξουαλική εκμετάλλευση των ανηλίκων παιδιών, ιδιαίτερα των κοριτσιών να φτάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μια ιστορία είναι αυτή ενός κοριτσιού ονόματι Ντανέτ από την πρωτεύουσα της Καμπότζης, την Πνομ Πεν.

Η Ντανέτ, είναι ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο ζει με την οικογένεια του σε ένα αρκετά φτωχικό σπίτι σε μια αγροτική κοινότητα στην Πνομ Πεν. Ο πατέρας της οικογένειας έχει ελάχιστα έσοδα, 5 δολάρια ημερησίως ως ταξιτζής και ως πωλητής φρούτων και έτσι δυσκολευόταν να αναθρέψει τα 9 παιδιά του.

Έτσι, μια μέρα, όταν η Ντανέτ ήταν 10 ετών, ένας κύριος πλησίασε την μητέρα της για να συνάψουν μια συμφωνία. Ο κύριος αυτός εργαζόταν για έναν παιδόφιλο, τον Michael Leach, ο οποίος ήταν πρώην κυβερνητικός σύμβουλος.

Η συμφωνία αυτή περιλάμβανε την πώληση αυτού του άτυχου κοριτσιού για μια εβδομάδα στον κύριο Leach ώστε να μπορεί να ασελγήσει επάνω της.

Όπως αφηγείται η Ντανέτ, δεν επιθυμούσε να πάει σε αυτήν τη συνάντηση αλλά το θεώρησε ως χρέος προς την οικογένειά της λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν.

Ο 54χρονος Michael Leach έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάκιση και έτσι η Ντανέτ, παρόλο που νοιώθει άσχημα για όλες αυτές τις φρικτές αναμνήσεις, πλέον δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για όσα δεινά υπέστη.


Ο κύριος Michael Leach



Η ίδια η οικογένειά της έχει μετανιώσει για αυτήν τους την απόφαση, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό όσο και σε δεινή κατάσταση και αν βρεθούν στο μέλλον.

Η πώληση παρθένων κοριτσιών στην Καμπότζη είναι ένα πολύ δημοφιλές φαινόμενο δηλώνει ο κύριος Tim Huon, από την μη-κυβερνητική οργάνωση Action Pour Les Enfants, η οποία ερευνά την κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών.

Οι άντρες με τους οποίους συνάπτονται αυτές οι συμφωνίες είναι κυρίως πλούσιοι και ισχυροί Ασιάτες άντρες. Οι άντρες αυτοί πιστεύουν πως αν συνουσιαστούν με παρθένες κοπέλες αυτό θα τους φέρει καλή τύχη και υγεία, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ακόμη πως θα θεραπευτούν διάφορες ασθένειές τους όπως Έιτζ, συνεχίζει ο κύριος Huon.

Μια άλλη ιστορία στην Καμπότζη είναι αυτή ενός πρώην μοναχού, του Long Ven, ο οποίος έχει συλληφθεί για έρευνα. Ο μοναχός αυτός ίδρυσε ένα ψεύτικο σχολείο εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας υποτίθεται για φτωχά και άστεγα παιδιά.

Παρόλα αυτά, όπως διαπιστώθηκε κανένα από τα παιδιά δεν ήταν ορφανό ή άστεγο ενώ τα 60 αυτά παιδιά που είχε στην δικαιοδοσία του τα παρέδιδε στις ορέξεις των δυτικών παιδόφιλων.

Λόγω της μεγάλης φτώχειας που επικρατεί στην χώρα της Καμπότζης, η αστυνομία με πενιχρά έσοδα έχει περιορισμένες δυνατότητες και ως αποτέλεσμα μόνο ένας μικρός αριθμός τέτοιων εγκληματιών εντοπίζεται και φυλακίζεται.


Ο ψεύτικος πρώην μοναχός Long Ven

Ένα από τα σύγχρονα εμπόρια που ακμάζει σήμερα στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη γαλλική πλευρά, όσο και αν αυτό ακούγεται εκ πρώτης απίστευτο για μια σημερινή ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα, είναι το εμπόριο της παρθενίας.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις Γάλλων ερευνητών του διαδικτύου, λειτουργεί σήμερα στη Γερμανία μια ιστοσελίδα ειδική που δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες πως θα αγοράσεις η να νοικιάσεις μια παρθένα κοπέλα για…ιδιωτική χρήση.

Για το ίδιο θέμα μια βουλευτίνα της δημοκρατίας της Ζιμπάμπουε, η Nyasha Chikwinya, δήλωσε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί στη χώρα της δεκάδες εξαφανίσεις ανήλικων κοριτσιών.

Το φαινόμενο αυτό, όπως υποστήριξε η βουλευτίνα, δημιουργεί υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα κυκλωμάτων εμπορίου λευκής σαρκός που ειδικεύονται σε παρθένα ανήλικα κορίτσια.

Το δέλεαρ που προσελκύει τα θύματα των κυκλωμάτων αυτών είναι ότι τους προσφέρεται δωρεάν σπουδές και άνετη διαμονή σε κάποια χώρα της Ευρώπης.

Με αυτόν τον τρόπο τα παρθένα κορίτσια ακόμα και οι οικογένειές τους παρασύρονται εύκολα και προσφέρονται για… «κατανάλωση» από αυτά τα κυκλώματα.

Παρόμοιες υποθέσεις εμπορίας ανήλικων παρθένων κοριτσιών έχουν γίνει συχνά γνωστές στο διαδίκτυο από χώρες όπως Ινδία, Μπαγκλαντές, Νοτιανατολική Ασία, Φιλιππίνες κ.α.

Το εκπληκτικό της σημερινής έρευνας των Γάλλων ερευνητών, είναι ότι αυτά τα κυκλώματα που ερεύνησαν βρίσκονται και ακμάζουν στη Γερμανία, όπου όπως φαίνεται οργιάζει το λεγόμενο εμπόριο της παρθενίας και όχι μόνο.

Εκτός όμως από της Αφρική, τα κυκλώματα εμπορίας ανήλικων κοριτσιών καθώς και γυναικών μη παρθένων, δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης από όπου φέρνουν εκατοντάδες θύματά τους στη Γερμανία για να τα προωθήσουν στην πορνεία.

Καθώς ξετυλιγόταν το κουβάρι όλου αυτού του κυκλώματος εμπορίας λευκής σαρκός, ανακαλύφτηκε ότι πάρα πολλοί λαθρο που έρχονταν από την Ιταλία ήταν μικρά αγόρια και κορίτσια τα οποία ήταν απροστάτευτα και γίνονταν και εξακολουθούν να γίνονται εύκολα θύματα αυτών των κυκλωμάτων.




Παράλληλα με την Ευρώπη, είναι γνωστό πως το εμπόριο λευκής σαρκός οργιάζει και ανθεί στη Σαουδική Αραβία και στα πλούσια σεϊχάτα του Κόλπου όπου μεταφέρονται από την Αφρική εκατοντάδες αθώες μικρές γυναίκες για τα χαρέμια τους.





Το φρικτό σε αυτήν τη περίπτωση είναι ότι τις περισσότερες φορές, αφού βιάσουν τα αθώα αυτά κορίτσια, στη συνέχεια τα σκοτώνουν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι σεΐχηδες αυτοί θεωρούνται οι πιο καλοί πελάτες των κυκλωμάτων αυτών της Γερμανίας που εμπορεύονται τα μικρά κορίτσια.

Όπως κατήγγειλε η βουλευτίνα της Ζιμπάμπουε, σύμφωνα με πληροφορίες που απέσπασαν ανεπίσημα από τη γερμανική πρεσβεία, υπάρχουν συγκεκριμένες πόλεις στη Γερμανία όπου πηγαίνουν αυτά τα μικρά κορίτσια δήθεν για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και στη συνέχεια εξαφανίζονται.




Η βουλευτίνα έγινε έξαλλή καθώς διαπίστωσε πως η γερμανική κυβέρνηση και οι γερμανικές αρχές ουσιαστικά τηρούν σιωπή και δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για όλο αυτό το όργιο κακοποίησης των μικρών κοριτσιών.

Και ενώ υπάρχουν αυτές οι φρικτές περιπτώσεις εμπορίας λευκής σαρκός μικρών παιδιών σε παιδόφιλους, αλλού γίνεται κάτι διαφορετικό: κοπέλες προσφέρουν την παρθενία τους σε πλούσιους σαρκολάτρες για να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όλη αυτή η υπόθεση της εμπορίας της παρθενίας για πρώτη φορά έγινε γνωστή στη δημοσιότητα από την περίπτωση μιας18χρονης Ρομάνας μανεκέν, Αλεξάνδρα Κεφρέν, η οποία πρόσφερε την παρθενία της διαφημίζοντας την σε γερμανικό σάιτ (αγκεντουαρ) σε όποιον έδινε τα περισσότερα.




Κάποιος επιχειρηματίας αγνώστου εθνικότητος από το Χονγκ Κόνγκ της πρόσφερε 2,3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έγινε ποτέ γνωστό αν τελικά της προσφέρθηκαν αυτά τα χρήματα και αν τελικά τα πήρε για να σπουδάσει και να βοηθήσει την οικογένειά της.

Η Ρουμάνα αυτή μανεκέν, πήρε την ιδέα να εμπορευτεί την παρθενία της όταν είδε την κινηματογραφική ταινία Μια ανήθικη προσφορά (An indecent proposal).

Σε αυτό το γεγονός βασίστηκε μια γερμανική εταιρία ονόματι Cinderella Escorts η οποία δημιούργησε ιστοσελίδες όπου γίνονταν εμπόριο παρθένων κοριτσιών και το σκανδαλώδες εδώ ήταν ότι όχι δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από το γερμανικό κράτος, αλλά προωθεί όλων των ειδών της πορνείας από το 2002 και μάλιστα με την προοπτική να έχει και την κρατική κάλυψη.

Όπως αποκαλύφτηκε, με κρατική κάλυψη τα κυκλώματα αυτά εξέδιδαν πόρνες και σε άτομα με ειδικές ανάγκες.




Τέτοια σεξουαλικά εγκλήματα πραγματικά ανήκουστα που εκπλήσσουν ένα ανυποψίαστο θεατή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα σε πολλές χώρες του Τρίτου Κόσμου αλλά ακόμα και της «πολιτισμένης» Δυτικής Ευρώπης.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.