Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΟΡΥΚΤΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ; - ΒΙΝΤΕΟ -

Τα φυσίγγια για λειόκαννα με ορυκτό αλάτι είναι κάτι σαν αστικός μύθος στον κόσμο των όπλων. Οι άνθρωποι έχουν συχνά τον ισχυρισμό ...






Τα φυσίγγια για λειόκαννα με ορυκτό αλάτι είναι κάτι σαν αστικός μύθος στον κόσμο των όπλων. Οι άνθρωποι έχουν συχνά τον ισχυρισμό ότι είναι ένα αποτελεσματικό μη-θανατηφόρο φυσίγγιο, αλλά είναι δύσκολο να πεις εάν υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από τις φήμες.




Κάποιοι σίγουρα θα έχουν αναρωτηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μη-θανατηφόρο μέσο αυτοάμυνας; Θα σταματήσουν έναν εγκληματία ή δεν θα καταφέρουν τίποτα; Χρειάζονται πολλαπλές δοκιμές για να βεβαιωθεί κάποιος ότι το πείραμά θα έχει επιτυχία, αλλά θα πρέπει να καταγράφει και τα αποτελέσματα.

Στο εξωτερικό προτιμάται το Morton ορυκτό αλάτι το οποίο αντικαθιστά τη γόμωση των εργοστασιακών φυσιγγίων. Στη συνέχεια γίνονται βολές σε διαφορετικές αποστάσεις για να διαπιστωθεί πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι το ορυκτό αλάτι στα φυσίγγια των λειόκαννων.



Υπάρχει ένα πλεονέκτημα της χρήσης φυσιγγίων από ορυκτό αλάτι, ωστόσο. Με βάση αυτό το πείραμα και μερικά βίντεο από όλο το διαδίκτυο, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα φυσίγγια από αλάτι δεν έχουν σχεδόν καθόλου ανάκρουση.

Δοκιμή στα 20 μέτρα: Ο κακοποιός θα νιώσει ίσως ένα τσίμπημα, αλλά μην περιμένετε να διαπεράσει το δέρμα. Σε αυτή την απόσταση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο ως μια προειδοποιητική βολή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.