Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ 78ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Ο 25χρονος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στην ίδια περιοχή - Κρατείται ώσπου να απολογηθεί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιη...






Ο 25χρονος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στην ίδια περιοχή - Κρατείται ώσπου να απολογηθεί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του




Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου πριν από τέσσερα χρόνια, ένας ηλικιωμένος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας είχε βρεθεί αντιμέτωπος με δυο κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του. Χθες, ο ένας από τους ληστές έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Ο 25χρονος Αλβανός εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στην ίδια περιοχή, πιστεύοντας ότι ο ίδιος και ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην αναγνωριστούν. Όμως, τα στοιχεία του εξακριβώθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας Λάρισας και ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα για απόπειρα ληστείας, βάσει του οποίου συνελήφθη.

Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του. Οι δυο τους είχαν χτυπήσει άγρια το 78χρονο θύμα τους στις 15 Αυγούστου του 2013 και αποπειράθηκαν να του αρπάξουν χρήματα και τιμαλφή, αλλά τελικά έφυγαν άπρακτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.