Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ 35ΧΡΟΝΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ!..

H Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα 35χρονο στη Πάφο γιατί χθες ανάρτησε στο Facebook «πληροφορία» για δολοφονία νεαρού H Κυπριακ...





H Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα 35χρονο στη Πάφο γιατί χθες ανάρτησε στο Facebook «πληροφορία» για δολοφονία νεαρού

H Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα 35χρονο στη Πάφο γιατί χθες ανάρτησε στο Facebook «πληροφορία» για δολοφονία νεαρού.






Η ανάρτηση προκάλεσε αναστάτωση τόσο στους κατοίκους της Πάφου όσο και στην Αστυνομία η οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ξεκίνησαν έρευνες με σκοπό να εντοπιστεί ο 35χρονος ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η πληροφορία ήταν ψεύτικη και την έγραψε για πλάκα.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και διατάχθηκε η προφυλάκιση του. Η ανάρτηση ανέφερε ότι άγνωστοι σε ενέδρα που έστησαν σε νεαρό από την Πάφο, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντας τον θανάσιμα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης ανέφερε ότι η Αστυνομία μετέβη στην περιοχή την οποία απέκλεισε για σκοπούς έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.