Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΥΠΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ! ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΔΕΕ, ΤΟΥ ΕΤΑ, ΤΗΣ ΔΥΚ ΚΑΙ ΤΗΣ 31ΜΕΕΔ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «Eager Lion (EL) – 2017» ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!

Διέπρεψαν τα Κομάντος της ΔΔΕΕ ,του ΕΤΑ,της ΔΥΚ και της 31ΜΕΕΔ που πήραν μέρος στην Πολυεθνική Άσκηση που διεξήχθη στις Ειδικές Εγ...








Διέπρεψαν τα Κομάντος της ΔΔΕΕ ,του ΕΤΑ,της ΔΥΚ και της 31ΜΕΕΔ που πήραν μέρος στην Πολυεθνική Άσκηση που διεξήχθη στις Ειδικές Εγκαταστάσεις της Ιορδανίας σε ένα σύνθετο Περιβάλλον Ασφαλείας !


Από 1 έως 18 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στην Ιορδανία, η πολυεθνική διακλαδική άσκηση «Eager Lion (EL) – 2017», στην οποία συμμετείχαν 21 χώρες (Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Μπαχρέιν, Αίγυπτος, Ιράκ, Ιαπωνία, Κένυα, Κουβέιτ, Λίβανος, Πακιστάν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ και Ιορδανία), υπό τον συντονισμό και τον Έλεγχο των Ιορδανικών Ενόπλων Δυνάμεων.




Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε την διεξαγωγή δια κλαδικών επιχειρήσεων σε σύνθετο περιβάλλον ασφαλείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.