Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ... ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤ ΚΟΛΩΝΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ... ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ! ΖΗΤΟΥΣΕ «ΧΑΡΑΤΣΙ» 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!

Ήθελε να παρέχει «κάλυψη» σε επιχείρηση πάρκινγκ - Εμπλέκονται τρεις αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική - Τον έπιασαν την ώρα που γ...




Ήθελε να παρέχει «κάλυψη» σε επιχείρηση πάρκινγκ - Εμπλέκονται τρεις αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική - Τον έπιασαν την ώρα που γινόταν το αλισβερίσι

Με χειροπέδες βρέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κολωνού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση κατά εξακολούθηση.






Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός υποδιευθυντής ζήτησε και έλαβε χρηματικά ποσά για να του παρέχει «κάλυψη» σε επιχείρηση πάρκινγκ που διατηρεί και να τον ενημερώνει για επικείμενους ελέγχους δημοσίων Υπηρεσιών.

Χθες, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του, αφού παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και σήμερα οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται Υπαστυνόμος και Αρχιφύλακας, οι οποίοι κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου, ενώ δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Από το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διατάχθηκε η λήψη των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων σε βάρος των τριών αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.