Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 300 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΧΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΛΟΓΩ... ΒΡΩΜΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!

Απίστευτες εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα, από το αρματαγωγό Χίος, το οποίο επέλεξαν οι αρμόδιοι για τη μεταφορά 300 αστυνομ...







Απίστευτες εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα, από το αρματαγωγό Χίος, το οποίο επέλεξαν οι αρμόδιοι για τη μεταφορά 300 αστυνομικών από τον Πειραιά στην Χίο.


Σύμφωνα με το FlashNews, σε λίγες ημέρες πρόκειται να γίνει μια σύνοδος κορυφής στη Ρόδο και πρόκειται να μεταφερθούν εκεί 300 αστυνομικοί από τον Πειραιά με την ηγεσία της ΕΛΑΣ να βάζει το συγκεκριμένο οχηματαγωγό για την μεταφορά τους.






Οι αστυνομικοί αντιδρούν έντονα στην κατάσταση υγιεινής του πλοίου, όπως βλέπετε στις εικόνες από τον χώρο της τουαλέτας όσο και από τις κλίνες των αστυνομικών.

Μάλιστα, για να καταλάβει κάποιος πόσο τραγικές είναι οι συνθήκες εντός αυτού, οι πρόσφυγες τον Ιανουάριο του 2017, προτίμησαν αν κοιμηθούν έξω στο κρύο παρά να κοιμηθούν εντός αυτού, διαμαρτυρόμενοι έτσι για τις άθλιες συνθήκες.





Πηγή: FlashNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.