Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ: ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ!..

Οι δράστες ηλικίας 29 και 38 χρόνων είδαν το αξίας 300 ευρώ όργανο έξω από το σπίτι ενός 47χρονου και έσπευσαν να το αρπάξουν, προφ...

Ήθελαν να γυμναστούν και… έκλεψαν το όργανο






Οι δράστες ηλικίας 29 και 38 χρόνων είδαν το αξίας 300 ευρώ όργανο έξω από το σπίτι ενός 47χρονου και έσπευσαν να το αρπάξουν, προφανώς με σκοπό να το πουλήσουν για παλιοσίδερα σε κάποια επιχείρηση ανακύκλωσης




Ούτε τους… εαυτούς τους έπεισαν οι δυο τσιγγάνοι που συνελήφθησαν στον Μύτικα από αστυνομικούς του τμήματος Βόνιτσας, όταν ισχυρίστηκαν ότι ο λόγος που έκλεψαν ένα όργανο γυμναστικής από την αυλή ενός σπιτιού ήταν ότι ήθελαν να… γυμναστούν!

Οι δράστες ηλικίας 29 και 38 χρόνων είδαν το αξίας 300 ευρώ όργανο έξω από το σπίτι ενός 47χρονου και έσπευσαν να το αρπάξουν, προφανώς με σκοπό να το πουλήσουν για παλιοσίδερα σε κάποια επιχείρηση ανακύκλωσης. Όμως, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή που έγινε μέρα- μεσημέρι και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τους δυο τσιγγάνους.

Πλούσια λεία βρήκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού ενός 61χρονου στο Μεσολόγγι και άρπαξαν από το εσωτερικό του μετρητά ύψους 1.100 ευρώ, κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού στον ιδιοκτήτη και κατ’ αγνώστων για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.