Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΟΣ Ή ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ, ΠΗΡΕ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΙΒΑ...!!!

Επαγγελματία εκτελεστή από το εξωτερικό, Ρώσο ή Τσετσένο φαίνεται να μίσθωσαν και μάλιστα έναντι του ποσού των 30.000 ευρώ – οικονο...

Δολοφονία Βασίλη Γρίβα: Συμβόλαιο θανάτου 30.000 ευρώ; Ρώσος ή Τσετσένος εκτελεστής






Επαγγελματία εκτελεστή από το εξωτερικό, Ρώσο ή Τσετσένο φαίνεται να μίσθωσαν και μάλιστα έναντι του ποσού των 30.000 ευρώ – οικονομική κρίση γαρ – οι άνθρωποι που ήθελαν να βγάλουν από την μέση το γνωστό “νονό” τις νύχτας Βασίλη Γρίβα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί γνωρίζουν από στοιχεία και μαρτυρίες που έχουν συλλέξει, πως οι δυο οδηγοί των αντίστοιχων μοτοσυκλετών που ανέμεναν σε κοντινό σημείο τον εκτελεστή και τον οδηγό του αυτοκινήτου, ήταν και οι δύο σωματώδεις, “φουσκωτοί” όπως ονομάζονται στην καθ' ομιλουμένη, όπως άλλωστε και ο οδηγός του κλεμμένου “Χιουντάϊ” που χρησιμοποιήθηκε για την προσέγγιση στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Β. Γρίβας.Στην εκτίμηση αυτή έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έπειτα από πληροφορίες αλλά και υλικό που έχουν συλλέξει, όσον αφορά στα τέσσερα άτομα που πήραν μέρος στην επιχείρηση εκτέλεσης του Βασίλη Γρίβα, ο οποίος άλλωστε μόνιμα κυκλοφορούσε οπλισμένος.

Αντιθέτως ο εκτελεστής του γνωστού “bodybuilder”, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μετρίου αναστήματος και σαφώς δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “φουσκωτός”.

Μάλιστα έμπειροι Αξιωματικοί της Ασφάλειας κάνουν σαφώς λόγο για ξένο εκτελεστή, ακόμα και Τσετσένο, με εγχώρια βοήθεια τους άλλους τρεις δηλαδή σωματώδεις τύπους, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα ανήκουν σε αντίπαλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.