Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ» ΤΗΣ 3ΗΣ ΜΑΗ 1976 ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ: ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΗ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!..

Ένα ιστορικό ντοκουμέντο που θα κάνει αίσθηση δημοσιεύει σήμερα ο «Στόχος»: Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο των «Νέων» της Δευτέρας 3 Μαΐ...







Ένα ιστορικό ντοκουμέντο που θα κάνει αίσθηση δημοσιεύει σήμερα ο «Στόχος»: Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο των «Νέων» της Δευτέρας 3 Μαΐου 1976, όπου ανακοινώνεται ο θάνατος του Αλέκου Παναγούλη σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.




Όπως βλέπετε, τα... δημοκρατικά «ΝΕΑ» δημοσιεύουν κατ' αποκλειστικότητα στην 1η σελίδα το γυμνό πτώμα του Παναγούλη από το νεκροτομείο, κόντρα σε οποιαδήποτε δημοσιογραφική δεοντολογία, προκειμένου να χοντροκονομήσουν!..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, το κατάφεραν: Το φύλλο αυτό των «Νέων» με τον γυμνό και νεκρό Αλέκο Παναγούλη, πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να θησαυρίσει ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης!.. Σήμερα, 41 χρόνια αργότερα, στο όνομα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν μάς επιτρέπουν ούτε την φωτογραφία του αλλοδαπού βιαστή της γειτονιάς μας να δημοσιεύσουμε στο Ίντερνετ... Τέτοια υποκρισία...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.