Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΦΑ (ΕΔΕΣΣΑ) ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ... ΒΙΝΤΕΟ: 2ΧΡΟΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΑΜΤΙΣΕΙ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...!!!

Έπιασαν στον αέρα και έσωσαν την 2 ετών Ελίφ που έπεσε από το μπαλκόνι. Στην Σαλιούρφα (ΕΔΕΣΣΑ) δύο έμποροι έπιασαν στον αέρα και έσωσ...







Έπιασαν στον αέρα και έσωσαν την 2 ετών Ελίφ που έπεσε από το μπαλκόνι. Στην Σαλιούρφα (ΕΔΕΣΣΑ) δύο έμποροι έπιασαν στον αέρα και έσωσαν την 2 ετών Ελίφ Τσακμάκ που έπεσε από το μπαλκόνι της στον 3ο όροφο. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την πτώση του κοριτσιού και την διάσωση του από τους εμπόρους.




Το περιστατικό συνέβη σήμερα στην συνοικία Μπαγλάρμπασί. Η μικρή Ελίφ Τσακμάκ ενώ έπαιζε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, πέρασε από τα κάγκελα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε.

Για λίγο πιάστηκε από τα κάγκελα αλλά μετά κουράστηκε και τα άφησε. Στο μεταξύ κάτω ήταν οι έμποροι Φεχμί Ντουρμάζ και Μεχμέτ Ταψίκ που άνοιξαν τα χέρια τους και στον αέρα την Ελίφ.

Η πτώση του κοριτσιού που γλύτωσε χτύπημα κάτω και τον τραυματισμό της, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας του μπακάλικου που διατηρεί εκεί ο Μεχμέτ Ταψίκ.



http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.