Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

29 ΜΑΪΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

http://www.ert.gr_ Με συγκέντρωση τη Δευτέρα 29 Μάη, στις 10.30πμ, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, η ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και συνδικάτα και ...







http://www.ert.gr_ Με συγκέντρωση τη Δευτέρα 29 Μάη, στις 10.30πμ, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, η ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και συνδικάτα και κινήσεις που της συμπαραστέκονται, αντιδρούν στην αγωγή της Χρυσής Αυγής με την οποία στρέφεται εναντίον της ομοσπονδίας, διότι αυτή αποφάσισε απεργιακές κινητοποίησεις όποτε δραστηριότητες της Χ.Α. πρόκειται να μεταδοθούν από την ΕΡΤ.




Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του «δηλώνει την συμπαράστασή του στην ΠΟΣΠΕΡΤ, στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που επιμένουν να αντιστέκονται στα κηρύγματα μίσους της Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», καθώς και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Καλφαγιάννη, που απειλείται με προσωποκράτηση.

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει και αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ναζιστικές πρακτικές και συμμετέχει ενεργά στην συνολική κοινωνική περιφρόνηση απέναντι στα διχαστικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα σχέδια της «Χρυσής Αυγής», που πλήττουν τώρα τον πυρήνα των ατομικών δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας και της ενημέρωσης».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ανακοίνωσε ότι «στηρίζει την αντιφασιστική κινητοποίηση της ΠΟΣΠΕΡΤ και καταδικάζει ενέργειες τέτοιου είδους οι οποίες αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και αποδεικνύουν περίτρανα πως ο «αντισυστημικός» χαρακτήρας της είναι το προπέτασμα καπνού πίσω από το οποίο κρύβονται οι πραγματικοί στόχοι της. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει το έργο της τρομοκράτησης των εργαζομένων».

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ «εκφράζει την αλληλεγγύη του στην ΠΟΣΠΕΡΤ, στον πρόεδρό της, συνολικά στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που έβαλαν στην πράξη εμπόδια, για να σταματήσουν τη βρώμικη προπαγάνδα του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ΕΡΤ, κάνοντας στάση εργασίας όταν αναμεταδίδει τη ναζιστική τους προπαγάνδα και γι’ αυτό ζητά τη δικαστική τους δίωξη».




Σε άλλο σημείο της ίδιας ανακοίνωσης αναφέρεται πως: «Η ναζιστική τους ιδεολογία, η πολιτική τους και η εγκληματική τους δράση θα πάρουν την πρέπουσα απάντηση με την καταδίκη και απομόνωσή τους σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να φράξουν τον δρόμο στην προβολή της επικίνδυνης για το λαό προπαγάνδας της».

Από την πλευρά της η ΚΕΕΡΦΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων: ‘Ένα νέο μαύρο, αυτό του καθαρού φασισμού, επιχειρεί να ρίξει πάνω στην ΕΡΤ, η υπόδικη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με αγωγή που κατέθεσε κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ, ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για να προβάλλονται με το ζόρι φιέστες ρατσιστικού μίσους με ομιλίες του φύρερ Μιχαλολιάκου», για να συμπληρώσει ότι: «Η Χρυσή Αυγή είναι στριμωγμένη από τις συντριπτικές αποκαλύψεις στη δίκη όπου παραπέμφθηκε με βούλευμα ως εγκληματική οργάνωση. Τα θύματα κατέγραψαν τις κεντρικά σχεδιασμένες από την ηγεσία της δολοφονικές επιθέσεις: Παύλος Φύσσας, Αιγύπτιοι αλιεργάτες, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κλπ.

Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή διεκδικεί να νομιμοποιήσει ξανά τη βία των ταγμάτων εφόδου, με τη δολοφονική επίθεση που κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη με ορμητήριο τα κεντρικά γραφεία-ορμητήριο στη Μεσογείων 131 με επικεφαλής μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή στο γραφείο του Μιχαλολιάκου.Με επιθέσεις στον Ασπρόπυργο κατά εργατών γης και κατά προσφύγων στην Λέρο και τη Χίο. Ο υπόδικος Λαγός εισέβαλε στο σχολείο του Ικονίου για να αποτρέψει την εγγραφή των προσφυγοπούλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.