Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ... ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΦΙΤΗΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ... ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΦΥΓΕΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚ...





ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΦΙΤΗΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ... ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΦΥΓΕΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.



Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου διακομίστηκε ο 24χρονος.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.