Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 24... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΟΤΕ;;;

Η 24χρονη Μόργκαν Τζόις, συνελήφθη αφότου προσκάλεσε έναν άνδρα στο σπίτι της, με στόχο να τον ληστέψει απειλώντας τον με όπλο, σύμ...







Η 24χρονη Μόργκαν Τζόις, συνελήφθη αφότου προσκάλεσε έναν άνδρα στο σπίτι της, με στόχο να τον ληστέψει απειλώντας τον με όπλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη




Η φωτογραφία μίας γυναίκας από τη Νότια Καρολίνα, που ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της και στην οποία εμφανίζεται με μαύρους βολβούς ματιών, έχει γίνει viral στα social media.

Η 24χρονη Μόργκαν Τζόις, συνελήφθη αφότου προσκάλεσε έναν άνδρα στο σπίτι της, με στόχο να τον ληστέψει απειλώντας τον με όπλο, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη.

Εναντίον της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ένοπλη ληστεία, απαγωγή και πρόκληση ζημιών σε προσωπική περιουσία.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο εάν η 24χρονη έχει κάνει τατουάζ στα μάτια της ή εάν φοράει κάποιους ειδικούς φακούς επαφής.

Ένα ειδησεογραφικό site του Λας Βέγκας δημοσίευσε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας: «η φωτογραφία αυτή μπορεί να προκαλέσει εφιάλτες». «Άμεση ανάγκη για εξορκιστή» σχολίασε ένας χρήστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.