Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΒΕΙΑ «ΔΕΚΑ»... ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ 2016

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων καθώς και η προσωπικότητα της χρονιάς για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ ...




ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων καθώς και η προσωπικότητα της χρονιάς για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ τιμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε μια φαντασμαγορική τελετή που οργάνωσε στο ξενοδοχείο «Ουίντσορ» το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο της καναδικής πόλης.

Τα βραβεία ΔΕΚΑ έχουν από χρόνια καθιερωθεί ως η ετήσια αναγνώριση για τους Ελληνες του Μόντρεαλ που ξεχώρισαν στον επιχειρηματικό στίβο ή διακρίθηκαν σε τομείς όπως η κοινωνική προσφορά.


Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ, Ζώης Μαρίνος



«Τα βραβεία ΔΕΚΑ αναδεικνύουν την ελληνική αριστεία. Και, ταυτόχρονα, είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τον δυναμισμό και την ζωογόνο δύναμη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του Μόντρεαλ. Και την επιτυχία της που αντανακλά στο σύνολο της παροικίας μας», ήταν το μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Χαραλαμπόπουλου.






Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες προσκεκλημένοι συνέρρεαν στο χώρο δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Ουίντσορ» που κατασκευάστηκε το 1875 και είναι ένα από τα παλαιοτέρα και πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία του Μόντρεαλ, καθώς από τους χώρους του έχουν περάσει προσωπικότητες όπως ο Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ, ο Μαρκ Τουέιν, ο Τζον Κένεντι, ο Σαρλ Ντε Γκωλ κ.ά.


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μόντρεαλ Γιάννης Χαραλαμπόπουλος υποδέχεται τους προσκεκλημένους. Φωτογραφία: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ/Ζώης Μαρίνος.
Στις 7:35 το βράδυ ξεκίνησε η απονομή των φετινών βραβείων, με οικοδέσποινα της βραδιάς τη γνωστή Καναδή παρουσιάστρια Ορλα Γιοχάνες.

Κατά σειρά οι δέκα βραβευθέντες, ανά κατηγορία, ήταν:

Ο οδοντίατρος Πίτερ Λημνιάτης για την μακρόχρονη, αθόρυβη και ουσιαστική του στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην Ελλάδα και στον Καναδά, και για την ενεργοποίησή του σε γεγονότα όπου συνάνθρωποί μας βρέθηκαν σε κατάσταση ανάγκης.

Η ελληνική εταιρεία Sunbec που έχει έδρα το Λαβάλ και πρωτοπορεί στη μεταποιητική αριστεία, με έμφαση στην παραγωγή και διάθεση ζάχαρης και αλατιού.

Ο Τζιμ Αλεξόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας Stanex, ως επιχειρηματίας της χρονιάς.

Ο Χάρης Δρακόπουλος και ο Αγγελος Δεστούνης, της εταιρείας Off the Hook, ως οι νέοι επιχειρηματίες της χρονιάς.

Οι Τζιμ, Αντονι και Ανταμ Τζεμόπουλος της RD3 Restaurant Group ως οι επιχειρηματίες που ξεχώρισαν στο χώρο της εστίασης.

Η Κρις-Αν Νάκης, του Nakis Group, ως η γυναίκα επιχειρηματίας της χρόνιας.

Ο Τζίμι Νικολιδάκης της εταιρείας «ΜΥΡΩΝ», ως η καλύτερος διανομέας της χρονιάς. Η εταιρεία του πρωταγωνιστεί στη διάθεση ελληνικής προέλευσης προϊόντων σ’ όλη την επαρχία του Κεμπέκ.

Οι αδελφοί Τάσος και Σαμ Ερημος που ελέγχουν τα δημοφιλή σούπερ μάρκετ «PA», ως η καλύτερη ελληνική εταιρεία λιανικών πωλήσεων.


Η προσωπικότητα της χρονιάς στο Μόντρεαλ. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Τζων Λημνιάτης, ποζάρει με το βραβείο του για τον «Ε.Κ.». Φωτογραφία: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ/Ζώης Μαρίνος. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.