Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΙ...;;; ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ...!!!

Πιθανή θεωρείται μια συνάντηση ανάμεσα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο...






Πιθανή θεωρείται μια συνάντηση ανάμεσα στην επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.

Και οι δύο θα παρευρεθούν στο φόρουμ "Belt and Road" στις 15 Μαΐου. Αν και δεν έχει κλειστεί προς το παρόν κάποιο ραντεβού, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το skai.gr από την Αθήνα θεωρείται η κοινή συμμετοχή τους μια μεγάλη ευκαιρία ώστε ο κ. Τσίπρας να θέσει το θέμα της εξειδίκευσης των μεσοπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους προκειμένου να υπάρξει τελική συμφωνία μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας που θα οδηγήσει στην ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της ΕΚΤ.






Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών τόνισε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι «πεπεισμένος» ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup «είναι δυνατόν» να επιτευχθεί συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Σε ό,τι αφορά όμως τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, την οποία θέτει ως όρο το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο τρέχον πρόγραμμα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου επανέλαβε πως δεν προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή μέτρα για την ελάφρυνσή του.

πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.