Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΕΨΕ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ 4 - 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ... ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΦΗΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παράλληλα η πρώην διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας αθωώθηκε ενώ πρωτόδικα της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών Τη ...

Ιωάννινα: Στα 16 χρόνια από ισόβια μειώθηκε η ποινή για τον ταμία του δήμου που υπεξαίρεσε 1,3 εκατ.





Παράλληλα η πρώην διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας αθωώθηκε ενώ πρωτόδικα της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών

Τη μείωση της ποινής του πρώην ταμία του δήμου Ιωαννιτών που υπεξαίρεσε 1,3 εκατ. ευρώ ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αποφάσισε το Εφετείο Ιωαννίνων.




Όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο στον πρώην ταμία επιβάλλεται πλέον η ποινή των 16 ετών κάθειρξης καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Παράλληλα το Εφετείο έκρινε αθώα την πρώην Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών που είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί το 2013.

Η απόφαση του Δικαστηρίου προκάλεσε μεγάλη ένταση, με την οικογένεια του πρώην ταμία να στρέφεται εναντίον των δικαστών, θεωρώντας ότι καταδικάστηκε χωρίς στοιχεία.

Ο πρώην ταμίας στην απολογία του κατά την πρώτη δίκη είχε υποστηρίξει πως το κατηγορητήριο, είναι «κατασκευασμένες λογιστικές αλχημείες», ενώ αμφισβήτησε και το πόρισμα τεσσάρων ελέγχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.