Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!! ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...!!

Πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας χθες το απόγευμα ζήτησε διπλή δόση ηρεμι...







Πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας χθες το απόγευμα ζήτησε διπλή δόση ηρεμιστικών. Δείτε το γιατί.

Χθες το απόγευμα περισσότερα από 100 φορτηγά πέρασαν από το Νότιο Κουρδιστάν – Β. Ιράκ, στο Δυτικό Κουρδιστάν – ΒΑ Συρία, τα οποία ήταν φορτωμένα με αμερικανικά όπλικά συστήματα και πυρομαχικά.




Συγκεκριμένα, στο φορτίο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται υπερσύγχρονα αντιαρμαντικά όπλα, εκτοξευτήρες οπλοβομβίδων MK19, πύραυλοι M4, πιστόλια, τυφέκια M16, τεθωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα Humvee, φορτηγά και άλλα στρατιωτικά οχήματα.

Τα φορτηγά κατευθύνονται στο μέτωπο της Ράκα, στην οποία χθες έκλεισε ακόμα περισσότερο ο κλοιός, αφού οι Κούρδοι του YPG κατέλαβαν κωμοπόλεις και χωριά δυτικά και ανατολικά της λεγόμενης πρωτεύουσας του Ι.Κ., και το μόνο που απομένει είναι η οργάνωση των δυνάμεων για την τελική επίθεση.

Εν τω μεταξύ, οι Κούρδοι οργανώνουν καταυλισμούς στο Κομπάνι και την Ιεράπολη, για να δεχτούν πρόσφυγες από τη Ράκκα, από την οποία έχει αρχίσει η διαφυγή κατοίκων, εν όψει της τελικής επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν είχε θέσει πιεστικά στον Τραμπ το θέμα του εξοπλισμού των Κούρδων από τις ΗΠΑ, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Πηγή: infognomonpolitics.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.