Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η GOOGLE ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ» ΧΩΡΙΣ «ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ»

Τον Μάρτιο είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Google ετοιμάζει ένα νέο feature για το Android, το οποίο θα επέτρεπε στους χρήστες να...





Τον Μάρτιο είχαν ακουστεί οι πληροφορίες ότι η Google ετοιμάζει ένα νέο feature για το Android, το οποίο θα επέτρεπε στους χρήστες να κάνουν πολύ πιο εύκολο copy paste κάποιο κείμενο. Αυτό θα γινόταν με την πρόβλεψη του πότε θέλει ο χρήστης να κάνει αντιγραφή και επικόλληση. Στη συνέχεια θα δινόταν η επιλογή για επικόλληση.
Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι καθόλου εύκολη στο κινητό, ένα τέτοιο χαρακτηριστικό θα θεωρούνταν ιδιαίτερα χρήσιμο.





Τελικά οι πληροφορίες ήταν σωστές και όπως μεταδίδει σήμερα το VentureBeat, η Google κάνει ήδη τις δοκιμές στο Chrome για Android. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται “Copyless Paste” και για παράδειγμα αν επισκεφτείς τη σελίδα ενός εστιατορίου και στη συνέχεια πας στην εφαρμογή των χαρτών, τότε στο πληκτρολόγιο εμφανίζεται το όνομα το εστιατορίου ως επιλογή για να το βάλεις στην search bar.

Το feature φαίνεται πως δεν λειτουργεί σε incognito tabs, κάτι το οποίο μοιάζει λογικό. Επίσης, δεν είναι συμβατό με low end συσκευές, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος. Ίσως αυτό να αλλάξει όταν γίνει η τελική κυκλοφορία του (η οποία προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα γίνει).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.