Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ο Μάρκο Φιτσίνι μέλος συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα, ταξίδεψε ως την Πορτογαλία για να δει την άλλη του μεγάλη αγάπη, ...






Ο Μάρκο Φιτσίνι μέλος συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα, ταξίδεψε ως την Πορτογαλία για να δει την άλλη του μεγάλη αγάπη, τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας καλεσμένος ενός κλαμπ φιλάθλων της πορτογαλικής ομάδας και σκοτώθηκε σε ραντεβού θανάτου
-Εξω από το “Estádio da Luz ” συνεπλάκησαν οπαδοί της Σπόρτινγκ με οπαδούς της Μπενφίκα
-Αυτοκίνητο χτύπησε τον Φιτσίνι που έμεινε αβοήθητος στην άσφαλτο και εξέπνευσε στο νοσοκομείο
-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον οπαδό μετά την συμπλοκή και ενώ έχουν καταφθάσει στο σημείο περιπολικά




Οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένες και ο 41χρονος Ιταλός (ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως πρόκειται για έναν εκ των αρχηγών των οργανωμένων των "βιόλα") βρέθηκε στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου για να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα.

Υπήρξε η πληροφορία ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν δώσει... ραντεβού θανάτου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο “Estádio da Luz ”.

Eνα αυτοκίνητο χτύπησε τον Μάρκο Φιτσίνι και αυτός σωριάστηκε στο έδαφος. Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, καθώς εκείνη τη στιγμή έφθαναν περιπολικά και οι οπαδοί των δύο ομάδων προσπάθησαν να διαφύγουν. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση την αντιμετωπίζουν ως δολοφονία και όχι ως δυστύχημα, ενώ ήδη εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή και σύντομα όπως είπαν θα αναγνωρίσουν ποιος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που σκότωσε τον άτυχο οπαδό.

Ο Φιτσίνι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη.

Το βίντεο αυτό ανέβασαν οπαδοί της Σπόρτινγκ στο youtube

Κάποιοι από τους οπαδούς της Μπενφίκα ανέφεραν στο twitter ότι σήμερα θα εμφανιστούν στο γήπεδο με μωβ μπλουζάκια στη μνήμη του Μάρκο Φιτσίνι.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.