Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ»... ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από καταδίωξη, αστυνο...






Έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.




Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν ύποπτο όχημα για τη διενέργεια ελέγχου, στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αλλά ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα προσέκρουσε σε μπάρα προστασίας, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο συνοδηγό, ο οποίος μαζί με τον οδηγό, που αναζητείται, θα μετέφεραν παράνομα στην Αθήνα έξι αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν εισέλθει λαθραία στην ελληνική επικράτεια και οι οποίοι εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και απείθειας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.