Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗΣ!.. - ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...

Σε φυλάκιση δύο χρόνων με αναστολή καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής μετά από μήνυση της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου. Τ...





Σε φυλάκιση δύο χρόνων με αναστολή καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής μετά από μήνυση της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου. Το Δ´ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δέχθηκε τη διάπραξη συκοφαντικής δυσφήμισης από τον επιχειρηματία, σε βάρος της δημοσιογράφου,ο οποίος με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Κόντρα Νιους κατηγορούσε τη Γιάννα Παπαδάκου ότι συμμετείχε σε θύλακες ακροδεξιών εκδοτών και δημοσιογράφων ότι λειτουργεί ως μαθήτρια του Γκαίμπελς και είναι φασίστρια και φιλοναζί...

Το δικαστήριο δέχθηκε τις αιτιάσεις της μηνύτριας ότι είχε πρόθεση να τη συκοφαντήσει και να δυσφημήσει την προσωπική και επαγγελματική υπόληψή της.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εκπρόσωπου της μητέρας του κατηγορουμένου ότι δεν είχε ειδοποιηθεί ως κάτοικος εξωτερικού. Οι δικαστές προχώρησαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω κινδύνου παραγραφής.




ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΩΝΗΣ

Σε ανακοίνωση του σχετικά με την εκδίκαση -ερήμην του- της υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του από τη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, ο Σάμπυ Μιωνής αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα σε ιστοσελίδες ότι σήμερα δικάστηκα ερήμην για συκοφαντική δυσφήμιση της Γιάννας Παπαδάκου.

Εξεπλάγην διότι ποτέ δεν μου επιδόθηκε κλήτευση για τη διαδικασία αυτή, παρ΄όλο που έχω δύο φορές στείλει στο Πρωτοδικείο Αθηνών επιστολή με τη διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας μου στο Ισραήλ και έχω ζητήσει να μου επιδίδονται οποιαδήποτε έγγραφα με αφορούν, όπως άλλωστε προβλέπει η σύμβαση Ελλάδας – Ισραήλ και τα προβλεπόμενα στην Ελληνική νομοθεσία.

Διάβασα επίσης ότι η Γιάννα Παπαδάκου, η οποία έχει καταδικαστεί ήδη μία φορά αμετάκλητα για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, με κατηγόρησε ότι την είπα Ναζί και μαθήτρια του Γκέμπελς, πράγμα το οποίο ουδέποτε έπραξα γιατί δεν είναι κάτι που πιστεύω. Η αλήθεια είναι όμως ότι εκκρεμεί μήνυση που έχω καταθέσει για ηθική αυτουργία σε ψευδορκία κατά της Γιάννας Παπαδάκου.

Όπως πληροφορήθηκα, το δικαστήριο προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να μη διεξαχθεί η δίκη, επειδή δεν είχα κλητευθεί νομίμως.

Πιστεύω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να γνωρίζει αν πρόκειται να δικαστεί και για ποιο πράγμα. Την άδικη αυτή απόφαση θα προσβάλλω με όλα τα ένδικα μέσα, η δε καταδίκη μου οφείλεται ασφαλώς στο γεγονός ότι δικάστηκα ερήμην και μου στέρησαν το θεμελιώδες δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού μου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.