Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ Κ@ΛΟΣΕ... ΕΠΑΙΞΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ...!!!

«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε μια καθαρίστρια για το νεαρό που τρύπωνε κάθε τρεις και λίγο στα αποδυτήρια του νοσοκομείου της Ρόδου και ά...






«Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε μια καθαρίστρια για το νεαρό που τρύπωνε κάθε τρεις και λίγο στα αποδυτήρια του νοσοκομείου της Ρόδου και άρπαζε χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκε! Όταν τον έπιασε στα πράσα, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει παρά την αντίσταση που προέβαλε.




Η γενναία εργαζόμενη δεν πτοήθηκε όταν ο εισβολέας την άρπαξε από τον λαιμό και προσπάθησε να της ξεφύγει, αλλά τον άρχισε στις... κλωτσιές και κατάφερε να απελευθερωθεί από τη λαβή του! Ταυτόχρονα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα να τρέξουν κοντά της η προϊσταμένη της και υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι του νοσοκομείου.

Όλοι μαζί, ακινητοποίησαν τον 22χρονο Έλληνα και τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, απ' όπου τον παρέλαβαν αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας που κλήθηκαν στο νοσοκομείο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, στην οποία περιλαμβάνονται καταθέσεις από πολλά μέλη του προσωπικού τα οποία ξάφρισε κατά καιρούς και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.