Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ...: Ο ΓΑΠ «ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΕ» ΤΟΝ ΑΚΗ;;;

Ντροπή. Της ελληνικής κοινωνίας είναι η ντροπή να αντιμετωπίζεται ως αξιολύπητος ο καπετάν μιζαδόρος Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο Νο2, για ν...




Ντροπή. Της ελληνικής κοινωνίας είναι η ντροπή να αντιμετωπίζεται ως αξιολύπητος ο καπετάν μιζαδόρος Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο Νο2, για να μη ξεχνιόμαστε, του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ τόσο επί Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και επί Σημίτη, που ξέσκισε από τις προμήθειες στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας.




Όπως ακριβώς τα είχε πει ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη στιγμή που εγκρίθηκε το αίτημα της αποφυλάκισης του πρώην υπουργού άμυνας, αλλά με εγγύηση 200 χιλιάρικα ευρώ. Κάποιος «φίλος» του, κάποιοι «φίλοι» του θα δώσουν τα λεφτά διότι ο 78χρονος Άκης δεν έχει μία.

Πράγματι, λένε, από «δωρεές φίλων» μαζεύτηκε η διακοσαρού για να πάει στο σπίτι του ο φουκαράς ο σύζυγος της κυρίας Βίκυς Σταμάτη. Ποιός έκανε την «φιλανθρωπία»; Ο Γιώργος Παπανδρέου! Γιατί, όχι;

Καμία έκπληξη, εάν τελικά ο γιός του Ανδρέα τσοντάρησε οικονομικά στο πουλαίν του πατέρα του. Πασόκος ο ένας, ο Γιώργος, πασόκος και ο άλλος, ο Άκης. Κοντά στα 40 χρόνια σύντροφοι. Συναγωνιστές για την αλλαγή και το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Λεφτά του περισσεύουν του George, μπατήρης ο σερ Άκης.

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.