Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, Η ΛΑΜΠΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Ποιο το απίστευτο σκάνδαλο με την κουμπάρα που ξέσπασε στην Πάτρα; Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε σπίτι πολύτεκνης οικογενεί...






Ποιο το απίστευτο σκάνδαλο με την κουμπάρα που ξέσπασε στην Πάτρα;

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε σπίτι πολύτεκνης οικογενείας που ζει στο Ανατολικό διαμέρισμα της Πάτρας ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.





Ο κουμπάρος της οικογένειας – έχει παντρέψει το ζευγάρι και έχει βαφτίσει το ένα από τα παιδιά της – επέλεξε να πάει το δώρο του βαφτιστηριού το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και μάλιστα εντελώς… τυχαία σε ώρα κατά την οποία απουσίαζε ο πατέρας της οικογένειας.

Ωστόσο, όπως προέκυψε στη συνέχεια τα δώρα δεν ήταν μόνο για το βαφτιστήρι του αλλά και για την κουμπάρα, τα οποίο της τα παρέδωσε με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, ενώ στη συνέχεια η απαίτηση του να το δοκιμάσει εάν της πηγαίνει μπροστά του, συνοδεύτηκε με την απουσία και των δυο για λίγο στην κρεβατοκάμαρα.

Για κακή τους τύχη όμως, το πιο μεγάλο από τα παιδιά της οικογένειας αναζήτησε μετά από λίγο τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να μπει στην κρεβατοκάμαρα και να δει τον κουμπάρο με σχεδόν αδαμιαία «περιβολή» και τη μητέρα του με τα εσώρουχα.

Η συνέχεια παραπέμπει όντως σε Μεγάλη Παρασκευή για την οικογένεια, καθώς την βίαιη αποχώρηση του κουμπάρου, ακολούθησε μετά από λίγες ώρες η άφιξη στο σπίτι του πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πληροφορήθηκε με αφέλεια από την κόρη του, πως είδε τον νονό της γυμνό μέσα στην κρεβατοκάμαρα να χαϊδεύει τη μαμά της.

Η αντίδραση του συζύγου ήταν άμεση, ο οποίος αφού «περιποιήθηκε» δεόντως τη γυναίκα του, απαίτησε από αυτή να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει, με την γυναίκα να εμφανίζεται το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο πατρικό της κλαμμένη, δαρμένη αλλά και αδυνατώντας να εξηγήσει στους δικούς της τι είχε συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.