Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΑΙΔΟΙΟ!.. ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠ[Ο ΕΔΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...

Παραβίασαν το νόμο περί «προσβολής της Παναγίας» και κινδυνεύουν με φυλάκιση από 8 μήνες έως έναν χρόνο η κάθε μία Μία παρέλ...

Στο δικαστήριο οι τρεις γυναίκες που μετέφεραν ένα τεράστιο αιδοίο στους δρόμους της Σεβίλλης






Παραβίασαν το νόμο περί «προσβολής της Παναγίας» και κινδυνεύουν με φυλάκιση από 8 μήνες έως έναν χρόνο η κάθε μία




Μία παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και κατά των ομοφοβικών ατόμων, μία κατασκευή ενός αιδοίου δύο μέτρων και τρεις γυναίκες... Η κατάληξη; Το μήνυμα χάθηκε στη λήθη και οι τρεις πρωταγωνίστριες έμπλεξαν με τη δικαιοσύνη, καθώς κλήθηκαν από το δικαστήριο να εξηγήσουν την πράξη τους.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε το 2014 -πριν από τρία χρόνια- στους δρόμους της Σεβίλλης και ο σκοπός της ήταν να στιγματιστεί η ομοφοβική κοινωνία και να αναδειχθούν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Μέχρι εδώ όλα καλά. Οι τρεις γυναίκες είχαν την έμπνευση να κατασκευάσουν ένα τεράστιο αιδοίο και να το κουβαλούν στα χέρια τους, πάνω από τα κεφάλια τους, σε ολόκληρη τη διαδρομή.

Τρία χρόνια μετά, το δικαστήριο επιλήφθηκε της υπόθεσης μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, καθώς, όπως ειπώθηκε, «η παρέλαση αποτέλεσε μία προσβολή κατά της Παναγίας»!

Οι τρεις φεμινίστριες κατηγορούνται βάσει ενός νόμου που βασίζεται σε θρησκευτικά κριτήρια, για ένα κοινωνικό θέμα, και μάλιστα βρίσκονται αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο να φυλακιστούν για διάστημα από 8 μήνες έως και έναν χρόνο η κάθε μία.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.