Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ - ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

Μία γυναίκα συνελήφθη η οποία είναι το πρόσωπο που φέρεται να εγκατέλειψε τα δύο αδερφάκια που βρέθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στο προαύ...

Η τραγική ιστορία των δύο παιδιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα  στη Θεσσαλονίκη






Μία γυναίκα συνελήφθη η οποία είναι το πρόσωπο που φέρεται να εγκατέλειψε τα δύο αδερφάκια που βρέθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στο προαύλιο εκκλησίας στην Καλαμαριά.




Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για την 25χρονη αδερφή της μητέρας των δυο παιδιών, η οποία είχε αναλάβει άτυπα την επιμέλεια των παιδιών, αφού η μητέρα τους βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές της Θήβας για κλοπές.

Σημειώνεται ότι και ο πατέρας των ανήλικων – ο οποίος είναι σερβικής καταγωγής - βρίσκεται στις φυλακές των Διαβατών για κλοπές και ναρκωτικά.
Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την φροντίδα και την φύλαξή τους, ενώ ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 25χρονη θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη (19/4) στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.