Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ... ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ...»...

Ήταν στενός του φίλος και από τους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Δυστυχώς όμως, είχε το κακό ...

«Πήγα στο νοσοκομείο στον Στάθη και ήταν με αναπνευστήρα στο στόμα… Ένιωσα ότι δεν θα τον ξαναδώ»







Ήταν στενός του φίλος και από τους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Δυστυχώς όμως, είχε το κακό προαίσθημα ότι δεν θα τον ξαναδεί...




Ο λόγος για τον Όμηρο Ευστρατιάδη ο οποίος βρέθηκε στα πλατό της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μίλησε για τον άνθρωπο και φίλο Στάθη Ψάλτη ο οποίος κηδεύεται αύριο, στις 15,00 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν από κοντά τον αξέχαστο ηθοποιό και μίλησε γι’ αυτό. «Πήγα στο νοσοκομείο και ήταν με έναν αναπνευστήρα στο στόμα, μου μίλαγε, χάρηκε που πήγα κι εγώ χάρηκα που τον είδα, αλλά δεν χάρηκα που τον είδα στο κρεβάτι.

Όπως τον είδα στο νοσοκομείο ένιωσα ότι δεν θα τον ξαναδώ. Μου έκανε νόημα “προχώρα, ξεκινάμε” για τη σειρά. Με πίεζε να ξεκινήσουμε, του είπα ότι είμαστε έτοιμοι και πανηγύριζε. Θα ξεκινούσαμε το σίριαλ, με τον Στάθη, τον Δημήτρη Πιατά. Θα είχε γίνει πέρυσι αυτή η σειρά, αλλά τελικά δεν κατόρθωσε να γίνει», κατέληξε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.