Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΝΑ ΤΣΕΚ ΑΠ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ» ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Τι τρέχει τελικά με την υγεία του Κώστα Πρέκα και τον «Άγιο Παΐσιο»; Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστα...






Τι τρέχει τελικά με την υγεία του Κώστα Πρέκα και τον «Άγιο Παΐσιο»;

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Πρέκας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παμμακάριστο Νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος και δύσπνοια.

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον του ενημέρωσε ότι «οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στην καρδιά του και νοσηλεύεται στην Εντατική, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση».




Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Κώστα Πρέκα και πληροφορήθηκε από τα χείλη του ίδιου τι ακριβώς συμβαίνει:

«Εκανα ένα τσεκάπ και αυτό είναι όλο. Τα αποτελέσματα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένα ανησυχητικό πρόβλημα. Μην ακούτε αυτά που λέγονται και γράφονται. Αν ήταν κάτι σοβαρό, θα σας το έλεγα…» διαβεβαίωσε με τη χαρακτηριστική βροντερή φωνή του, αλλά και με διάθεση που η αλήθεια είναι ότι δεν παρέπεμπε σε βαριά άρρωστο – πόσο μάλλον ότι νοσηλεύεται κιόλας στην Εντατική.

Να προσθέσουμε ότι κάποιοι τον θέλουν να είναι τόσο βαριά άρρωστος που διέδωσαν ότι θέλει να κρατήσει την περιπέτεια με την υγεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί είναι και η αδερφή του πολύ άρρωστη και δεν θέλει να την ταράξει.

Το θεατρικό

Ωστόσο, ο Κώστας Πρέκας όχι μόνο καθησύχασε σχετικά με την υγεία του, αλλά έδωσε και μια αποκλειστική είδηση για το θεατρικό του «Άγιος Παΐσιος», το οποίο ετοίμαζε να ανεβάσει στο σανίδι:

«Προβληματίστηκα πολύ με αντικρουόμενες απόψεις για το αν θα πρέπει να ανεβάσω τελικά αυτό το έργο, που αναφέρεται σε έναν άγιο! Μίλησα με φίλους ιερείς και άλλους πιστούς, και όλοι μου είπαν πως δεν πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα, γιατί κινδυνεύει να γίνει διασυρμός του Γέροντα.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ θέλησα να το ανεβάσω το έργο για τις διδαχές του αγίου, και όχι για εμπορικούς λόγους. Τελικά, αποφάσισα να μην το κάνω» είπε με αποφασιστικότητα ο Κώστας Πρέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.