Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΛΛΑ! - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!

Μετά από έρευνες που διήρκησαν αρκετές ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε νεκρό το 6χρονο κορίτσι το οποίο είχε εξαφανιστεί στη...





Μετά από έρευνες που διήρκησαν αρκετές ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε νεκρό το 6χρονο κορίτσι το οποίο είχε εξαφανιστεί στην Αγία Βαρβάρα. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Ερμού και Πραξιτέλους.





Ως βασικό ύποπτος για τη δολοφονία του κοριτσιού θεωρείτο εξ αρχής ο πατέρας, ο οποίος κατά την ανάκριση ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης.


ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΛΛΑ...!! «ΤΟ ΕΣΦΙΞΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ» ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΠΌΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...!!!
Tι προηγήθηκε

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα, το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτοντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από χθες το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής. Το γεγονός αυτό περιπλέκει το μυστήριο της υπόθεσης και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.