Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΕΙΔΗΣΗ...!!! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΥΓΑΔΙΖΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!!

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί με σοβαρές κατηγορίες ένας ηλικιωμένος Έλληνας από το Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, μετά την καταγγελία...

Ηλικιωμένος απείλησε αλλοδαπούς με φαλτσέτα




Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί με σοβαρές κατηγορίες ένας ηλικιωμένος Έλληνας από το Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν σε βάρος του δυο αλλοδαποί με τους οποίους καυγάδισε λόγω προσωπικών διαφορών.




Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Αγρινίου οι δυο Αλβανοί, μετά από καυγά που είχαν με τον 65χρονο το βράδυ της Παρασκευής, εκείνος έβγαλε μια φαλτσέτα και τους απείλησε με αυτήν. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Για παράβαση του νόμου περί όπλων οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και ένας 46χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.