Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...

«Πολιτικό σχέδιο» πίσω από τα επεισόδια στο κοινοβούλιο των Σκοπίων «βλέπει» η αντιπρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) Ραντμίλα Σε...

Σκόπια: Η αστυνομία, που ελέγχει ο Γκρούεφσκι, επέτρεψε την εισβολή, λέει η βουλευτής που την τραβούσαν από τα μαλλιά
«Πολιτικό σχέδιο» πίσω από τα επεισόδια στο κοινοβούλιο των Σκοπίων «βλέπει» η αντιπρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM) Ραντμίλα Σεκερίνσκα, η οποία επιρρίπτει ευθύνες στο «σύστημα» του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, ενώ στρέφεται και κατά του προέδρου της χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, λέγοντας πως ήταν οι δικές του πολιτικές αποφάσεις που οδήγησαν έως εδώ.

Η κ. Σεκερίνσκα, η οποία ήταν μεταξύ των βουλευτών που τραυματίστηκαν κατά την έφοδο των διαδηλωτών, όπως και ο πρόεδρος του κόμματος Ζόραν Ζάεφ, θεωρεί επίσης ότι η μόνη διέξοδος απ' όλη αυτή την κατάσταση είναι να «επιτρέψουμε στους θεσμούς να κάνουν τη δουλειά τους».

Παράλληλα, η κ. Σεκερίνσκα μεταφέρει την αποφασιστικότητα να προχωρήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM). Η κ. Σεκερίνσκα αποκλείει νέα προσφυγή στις κάλπες, αναρωτώμενη «ποιες είναι οι εγγυήσεις ότι μετά τις εκλογές δεν θα ξαναβρεθούμε στην ίδια θέση», ενώ χαρακτηρίζει ένα από τα πιο αδύναμα σημεία στη ρητορική των πολιτικών αντιπάλων του SDSM τις κατηγορίες περί ενίσχυσης του αλβανικού παράγοντα μέσω της ανάδειξης του κ. Τζαφέρι στην προεδρία της Βουλής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.