Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η μεγαλώνυμη κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας τίμησε την μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρ...






ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η μεγαλώνυμη κοινότητα του Αγίου Δημητρίου Αστόριας τίμησε την μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου με τον Εσπερινό και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, καθώς και τη δεξίωση που παρατέθηκε στην κοινοτική αίθουσα των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου.




Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, κάλεσε τους ομογενείς να ψάλλουν το «Χριστός Ανέστη» και ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντες «Χρόνια Πολλά». Παράλληλα, τόνισε ότι ο ναός τιμά με την ίδια λαμπρότητα τους προστάτες του, την Αγία Αικατερίνη και τον Αγιο Γεώργιο.


Ο εν λόγω ναός, όπως έχει γράψει ο «Ε.Κ.», έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Σε πέντε περίπου εβδομάδες θα ξεκινήσει το μεγαλεπήβολο έργο για την ανακαίνιση του Δημοτικού σχολείου με τη δωρεά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Νίκου Ανδριώτη.



ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.