Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΣΩΑ ΚΑΙ ΤΑ 78 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Στα νερά της Μαύρης Θάλασσας βυθίστηκε τελικά το ρωσικό πολεμικό πλοίο που νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης (27.04.2017), συγκρούστηκε...






Στα νερά της Μαύρης Θάλασσας βυθίστηκε τελικά το ρωσικό πολεμικό πλοίο που νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης (27.04.2017), συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο κοντά στον Βόσπορο. Σώα και τα 78 μέλη του πληρώματος.
Από την σύγκρουση άνοιξε μια τρύπα στο πλοίο και το πλήρωμα προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε για να μην βυθιστεί αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει την κατάσταση. Σύμφωνα με το Λιμενικό, και τα 78 μέλη του πληρώματος του πολεμικού πλοίου "Liman" διασώθηκαν.





Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του τουρκικού λιμενικού λίγο αφού έγινε γνωστή η σύγκρουση του ρωσικού πολεμικού με ένα εμπορικό, με σημαία Τόγκο.Η σύγκρουση έγινε 40 χλμ νοτιοδυτικά από τα στενά του Βοσπόρου και αιτία του ατυχήματος ήταν η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.


Το πολεμικό πλοίο Liman κατασκευάστηκε την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης στην Πολωνία και μπήκε στην ενεργό δράση το 1970. Είναι αναγνωριστικό και χρησιμοποιείται για να εντοπίζει άλλα πλοία και υποβρύχια.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τον Ρώσο όμολογό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.