Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 5ΧΡΟΝΟΠΥ ΚΟΡΙΣΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ... ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...

Περιπλέκεται περισσότερο η υπόθεση της εξαφάνισης του 5χρνου κοριτσιού μέσα από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με νεότερες πλ...

Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του 5χρονου κοριτσιού – Τι εξετάζουν οι Αρχές






Περιπλέκεται περισσότερο η υπόθεση της εξαφάνισης του 5χρνου κοριτσιού μέσα από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr την υπόθεση πλέον αναλαμβάνει η Ασφάλεια Αττικής, δείχνοντας παράλληλα τη σοβαρότητα της κατάστασης, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις πρώτες έρευνες οι αστυνομικοί έψαχναν μέχρι και σε κάδους απορριμάτων για το μικρό κορίτσι.




Το χρονικό:

Την απαγωγή της 5χρονης κόρης του κατήγγειλε το μεσημέρι ένας πρώην αστυνομικός, στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.
Όπως υποστήριξε ο ίδιος στις Αρχές, διαπίστωσε σήμερα το πρωί την απαγωγή της κόρης του, όταν επέστρεψε από το σχολείο όπου είχε πάει να αφήσει τον μεγάλο του γιό.

Ισχυρίζεται ότι χθες το βράδυ, είχε ξεχάσει την πόρτα ανοιχτή, με αποτέλεσμα άγνωστοι να μπουν στο σπίτι και να αρπάξουν το 5χρονο κορίτσι. Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί για την αναζήτηση της 5χρονης, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται να έχει αρκετά θολά σημεία. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.