Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...! 32ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΦΟΔΙΑΖΕ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!

Όχι μόνο τσιγάρα και αναψυκτικά αλλά και... χασίς μοίραζε σε πρόσφυγες και μετανάστες μια ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο. Οι άνδρες ...




Όχι μόνο τσιγάρα και αναψυκτικά αλλά και... χασίς μοίραζε σε πρόσφυγες και μετανάστες μια ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο.

Οι άνδρες του λιμεναρχείου οργάνωσαν επιχείρηση κατά την οποία έστειλαν« πελάτες» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να προμηθευτούν χασίς.

Η 32χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου πούλησε το εμπόρευμα και στη συνέχεια συνελήφθη από τους άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι και βρήκαν πάνω της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.




Όπως αναφέρει το astraparis.gr, η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στην εισαγγελία Χίου, όπου και θα οδηγηθεί η συλληφθείσα.

Είχε στην αποθήκη 9 εξωλέμβιες από βάρκες προσφύγων και όπλα

Σε ένα άλλο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα και αυτί στη Χίο, «φορτωμένος» με εξωλέμβιες μηχανές από βάρκες προσφύγων και μεταναστών, αλλά και όπλα βρέθηκε ένας 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, 29 Απριλίου 2017, από στελέχη του γραφείου ασφαλείας και του κλιμακίου ειδικών αποστολών του λιμεναρχείου Χίου, σε συνεργασία με το γραφείο ασφαλείας του λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μετά και από τις σχετικές πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, τα στελέχη του λιμεναρχείου Χίου πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη του 36χρονου στο Χαλκειός, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

– Επτά κυνηγετικά μονόκαννα όπλα (παλαιού τύπου).

– Τρία κυνηγετικά δίκαννα όπλα (παλαιού τύπου).

– Ένα περίστροφο (παλαιού τύπου).

– Δύο πυροβόλα όπλα τύπου Μ1 (μη λειτουργικά και παλαιού τύπου).

– Τρία μαχαίρια.

– Τρία κουτιά που περιείχαν συνολικά 57 φυσίγγια διασποράς κυνηγετικής καραμπίνας.

Ο 36χρονος, που συνελήφθη για κατοχή – εμπορία εξωλέμβιων μηχανών και όπλων χωρίς νόμιμα παραστατικά συνελήφθη, ενώ από το λιμεναρχείο Χίου διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: Astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.