Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ... ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του υπαρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος Αγίου Στεφάνου Πάτρας ο οποίος συνελήφθη για διακίνησ...






Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του υπαρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος Αγίου Στεφάνου Πάτρας ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, συμμετοχή σε εκληματική οργάνωση καθώς και δωροδοκία-δωροληψία κινήθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Μετά τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου ακολούθησε έρευνα στη φυλακή όπου εντοπίστηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και μικρή ποσότητα (0,6 γραμμ.) κάνναβης.



Ο σωφορνιστικός υπάλληλος κατηγορείται ότι συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση η οποία εισήγαγε ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα στη φυλακή της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, το υπουργείο απήυθυνε ερώτημα προκειμένου να τεθεί σε αργία ο υπαρχιφύλακας ενώ παράλληλα τέθηκε και σε αναστολή άσκησης καθηκόντων. Ταυτόχρονα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης ενεργοποιείται η διαδικασία πειθαρχικής έρευνας από Εισαγγελικό λειτουργό για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ως προς τη φυλακή, και τη διερεύνηση τυχόν (πειθαρχικών) ευθυνών υπαλλήλων.

"Τα ναρκωτικά δεν έχουν θέση στη φυλακή· σ’ αυτό δεν υπάρχει ουδεμία ανοχή. Η πολιτεία αντιμετωπίζει το πρόβλημα των ναρκωτικών στη φυλακή με ελέγχους, αλλά και με προγράμματα απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά διώκεται και τιμωρείται άμεσα όπως ορίζει ο νόμος" τονίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.