Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ... ΘΑΥΜΑ..!!! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ..!!

Με χειρονομίες και νοήματα ζητούσαν από τους περαστικούς, τους θαμώνες καταστημάτων και τους εργαζόμενους στο κέντρο της Πάτρας ο...

Πάτρα: Οι κωφάλαλοι και… άκουγαν και μιλούσαν!






Με χειρονομίες και νοήματα ζητούσαν από τους περαστικούς, τους θαμώνες καταστημάτων και τους εργαζόμενους στο κέντρο της Πάτρας οικονομική ενίσχυση για ένα σωματείο κωφαλάλων, τρεις νεαροί αλλοδαποί που διαπιστώθηκε ότι… μιλούσαν κανονικά!




Δεν άκουσαν, όμως, τους… αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους πλησίασαν διακριτικά και κατάλαβαν ότι είναι απατεώνες! Οι δυο Ρουμάνοι ηλικίας 27 και 28 χρόνων συνελήφθησαν έχοντας στα χέρια ένα ντοσιέ στο οποίο είχαν γράψει : «Η Εθνική Ένωση για κωφάλαλους και καταπιεσμένους σωματικά ανθρώπους και φτωχά παιδιά θέλει να ανοίξει ένα διεθνές κέντρο για στήριξη. Παρακαλώ για την υποστήριξη σας με την υπογραφή σας. Ευχαριστώ».

Αντίθετα, αναζητείται ένας τρίτος συνεργός τους που πρόλαβε να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί. Στην κατοχή των δυο νεαρών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο ντοσιέ με την επιγραφή δυο κινητά και μικρά χρηματικά ποσά και τους προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενους για απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.