Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΑΚΗΣ - ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!... Ο ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Σε μια εφ’ όλη της ύλης κονταρομαχία μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδ...







Σε μια εφ’ όλη της ύλης κονταρομαχία μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη εξελίχθηκε και ο δεύτερος γύρος της κοινοβουλευτική τους αντιπαράθεσης στην Ολομέλεια.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε σε ΜΜΕ και συστημικά Κανάλια που «εργολαβικά» αποσιωπούν το έργο που έχει συντελεστεί αυτά τα δύο χρόνια στην Υγεία αλλά αντίθετα «ανακαλύπτουν κατσαρίδες ή κακοτεχνίες στα νοσοκομεία που υπάρχουν από το 1950». Επιτέθηκε και στους συνδικαλιστές που όπως είπε «διοργανώνουν, όπως την σημερινή, κινητοποιήσεις που δεν μετέχουν και δεν τις ακολουθούν οι εργαζόμενοι» και υποστήριξε πως «ο κόσμος θα αναγνωρίσει την ηρωική προσπάθεια που γίνεται αντιθέτως αν ίσχυαν το όσα δείχνουν τα ΜΜΕ θα είχαμε πέσει» ενώ ανέφερε πως «και την αξιολόγηση θα κλείσουμε».




Τέντωσε την πολιτική διελκυστίνδα με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη αναφερόμενος σε πακτωλό χρημάτων που δόθηκαν σε Κανάλια και εφημερίδες μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για διαφημιστικές καμπάνιες τον κατάγγειλε για «δωράκια» στην φαρμακοβιομηχανία που έδωσε με δικές του σπονδυλωτές αποφάσεις σε ότι αφορά τα ακριβά αντικαρκινικά φάρμακα και ήρθε ο διάδοχός του στο υπουργείο Μάκης Βορίδης «και με μια απόφαση που εξέδωσε σε ξέπλυνε», του καταλόγισε ευθύνες για το πώς «αποψίλωσε» από γιατρούς την πρωτοβάθμια υγεία, επιτέθηκε και στην Δικαιοσύνη ότι καθυστερεί τις υποθέσεις σκανδάλων που έχει στείλει το υπουργείο σε αντίθεση με την άμεση εκδίκαση που κάνει όταν πρόκειται να καταργηθούν κυβερνητικές αποφάσεις και έκλεισε λέγοντας πως «εγώ και γράμματα γνωρίζω και ξέρω να ψάχνω τα πράγματα».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης αντέτεινε: «τα δωράκια είναι αυτά που κάνετε εσείς σήμερα». Υποστήριξε ότι «ο κ. Πολάκης ή δεν καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει ή το κάνει επίτηδες» και του εξήγησε πως το δωράκι για τα ακριβά αντικαρκινικά φάρμακα δεν υπήρξε καθώς δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ και όσα ανέφερε για “ξέπλυμα” Βορίδη δεν ισχύει αρκεί να διαβάσει την επόμενη κιόλας διάταξη από αυτή που εντέχνως επέλεξε να διαβάσει». Μάλιστα πρόσθεσε πως η διάταξη που λέει για τον Βορίδη δεν έγινε επί υπουργίας του καθώς «εκκρεμούσε η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και όταν αυτή έγινε, υπήρξε η δυνατότητα να εκδοθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.