Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΘΕΛΕ ΝΕΚΡΟΥΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ! ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ

Πακέτο με εκρηκτικά έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών την μέρα που παρουσιάζεται ο προϋπολογισμός στην Bundestag - Ο αποσ...







Πακέτο με εκρηκτικά έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών την μέρα που παρουσιάζεται ο προϋπολογισμός στην Bundestag
- Ο αποστολέας ήθελε να προκαλέσει θύματα λέει η αστυνομία
- Η αστυνομία έσπευσε και απομάκρυνε το πακέτο, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός



Εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σε ύποπτο πακέτο που έφτασε στο υπουργείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το υπουργείο Οικονομικών.

Η αστυνομία αφού επιθεώρησε το πακέτο, δεν απέκλεισε να πρόκειται για κάτι επικίνδυνο. Σύμφωνα με το Bild, χρησιμοποίησαν ακτίνες Χ για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Το πακέτο που έφτασε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, δεν ήταν δυνατό να εξεταστεί επιτόπου από την αστυνομία και γι αυτό μεταφέρθηκε για έρευνα σε ειδικό χώρο στην περιοχή του Γκρούνεβαλντ.

Καλώδια που έβγαιναν από το πακέτο "πρόδωσαν" τους σκοπούς του αποστολέα. Αμέσως ο χώρος του ταχυδρομείου του υπουργείου εκκενώθηκε από την αστυνομία. "Η πρώτη εξέταση του πακέτου έδειξε ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά για την παραγωγή πυροτεχνημάτων. Ήταν σχεδιασμένο για να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς όταν θα ανοιγόταν" δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.