Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ... ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ!

Τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει λίγο αφότου ήρθε στην Αθήνα εξαιτίας μίας Ελληνίδας φαίνεται πως επιβεβαιώνει η κοινή δημόσια εμ...






Τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει λίγο αφότου ήρθε στην Αθήνα εξαιτίας μίας Ελληνίδας φαίνεται πως επιβεβαιώνει η κοινή δημόσια εμφάνιση του Burak Hakki με νεαρό μοντέλο.


Ο Τούρκος πρωταγωνιστής, που έγινε γνωστός και στη χώρα μας μέσω της σειράς Kismet, βρίσκεται, εδώ και περίπου δύο μήνες, στην Αθήνα, καθώς συμμετέχει στην θεατρική παράσταση Ο Κύκλος. Ο ηθοποιός είχε έρθει με την σύντροφό του, την παρουσιάστρια Gulsen Potuk, η οποία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, τον παράτησε μετά από λίγες ημέρες και επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη.


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Burak στο νυχτερινό κέντρο Yton, να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του την Χαρά Παππά! Η γοητευτική μελαχρινή κατάγεται από την Ηγουμενίτσα και σπουδάζει οικονομικά στην Θεσσαλονίκη, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ.


Παρά τις αγκαλιές στο εσωτερικό του μαγαζιού, κατά την αναχώρησή τους, η Χαρά προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.