Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»... ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ... - ΒΙΝΤΕΟ -

«Τα παιδιά μου και εγώ δεν έχουμε πιστέψει τίποτα από ό,τι έχει πει ο δράστης», αναφέρει η τραγική γυναίκα Με δάκρυα να ξεχειλίζο...







«Τα παιδιά μου και εγώ δεν έχουμε πιστέψει τίποτα από ό,τι έχει πει ο δράστης», αναφέρει η τραγική γυναίκα

Με δάκρυα να ξεχειλίζουν από τα μάτια της και τη φωνή της να σπάει, η η σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καστοριά ζήτησε σε σημερινή συνέντευξη να βγει στο φως η αλήθεια, αφού η ίδια δεν πιστεύει λέξη απ' όσα λέει ο δράστης σχετικά με τις συνθήκες που τον οδήγησαν στο έγκλημα.




Μιλώντας στον Alpha, η χήρα του οδηγού ταξί είπε πως ο 30χρονος ειδικός φρουρός δολοφόνησε τον άνδρα της χωρίς κανέναν δισταγμό.

«Θα ήθελα να αναζητήσετε την αλήθεια γιατί άφησε δύο παιδιά ορφανά και το αίμα του άντρα μου ζητάει δικαιοσύνη. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από έναν αστυνομικό ο οποίος πληρώνεται από όλους μας, από όλους τους Έλληνες, και ήταν υποχρεωμένος να προστατεύει τους Έλληνες και όχι να τους σκοτώνει. Τα παιδιά μου και εγώ δεν έχουμε πιστέψει τίποτα από ό,τι έχει πει. Τίποτα από τα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του δράστη. Απλά περιμένω τη δικαιοσύνη και τίποτα άλλο».

Η περιγραφή της καθημερινότητάς της μετά τον χαμό του συζύγου της είναι συγκλονιστική: «Έχω την εντύπωση ότι ο Κοσμάς θα ανοίξει την πόρτα και θα μπει μέσα από τη δουλειά του όπως γύριζε για να καθίσουμε να μιλήσουμε για το πώς περάσαμε τη μέρα μας. Τον δολοφόνο ούτε καν δεν τον έχω δει ποτέ μου. Ούτε ο Κοσμάς ποτέ μου ανέφερε ότι μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. Ήταν άγνωστος για την οικογένειά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η χήρα.

«Ο Κοσμάς θα έδινε ό,τι είχε και δεν είχε ακόμη και το αυτοκίνητο που έχει αγοραστεί με πολύ κόπο αρκεί να σώσει τον εαυτό του και εμάς. Ένιωσα ένα προαίσθημα, μια ανησυχία και άρχισα να τον παίρνω τηλέφωνο. Πήρα αρκετές φορές, δεν απαντούσε και μετά άρχισα να ανησυχώ γιατί ήταν κάτι εντελώς ασυνήθιστο», πρόσθεσε σχετικά με τη μοιραία νύχτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.