Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ... ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ!

Σοκ στη Νέα Ιωνία του Βόλου από τον αναπάντεχο θάνατο 63χρονου, στις 7.30 το πρωί ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο. Πρόκειται για τον 6...

Βόλος: Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος επιβάτη λεωφορείου - Κατέρρευσε κοντά στον οδηγό!





Σοκ στη Νέα Ιωνία του Βόλου από τον αναπάντεχο θάνατο 63χρονου, στις 7.30 το πρωί ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο. Πρόκειται για τον 63χρονο Ιωάννη Πρίντζιο. Ο άτυχος άνδρας επρόκειτο να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία όταν συνέβη το μοιραίο.




Σε ανύποπτη χρονική στιγμή και ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ο κόσμος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε την κίνηση του οχήματος και κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως για τον 63χρονο ήταν ήδη αργά.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβε νεκρό και τον μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Το άγγελμα του θανάτου του 63χρονου βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο 63χρονος ήταν συνταξιούχος. Είχε εργαστεί στη ΔΕΥΑΜΒ, ενώ ήταν και μουσικός. Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου, στις 3 το μεσημέρι.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.