Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΙΔΕ...ΚΩΛΥΟΜΕΝΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥΖΑΝ ΑΣΜΠΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΕΠΕΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ!

Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτει το σκηνικό «πολέμου» που έζησε σε επεισόδια μεταξύ αστυνομικών - αντιεξουσια...






Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτει το σκηνικό «πολέμου» που έζησε σε επεισόδια μεταξύ αστυνομικών - αντιεξουσιαστών

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας για τη Σούζαν Ασμπι και το παιδί της! Μητέρα και κόρη βίωσαν τον τρόμο όταν, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκαν σε επεισόδια που γίνονταν μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών.




Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και η 16χρονη Κατερίνα παρακολούθησαν παράσταση σε κεντρικό θέατρο της πόλης και βγήκαν από την αίθουσα ανυποψίαστες για τον «πόλεμο» που είχε στηθεί στην περιοχή. Με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα χημικά και τους καπνούς των κροτίδων, η Αγγλίδα trainer βούτηξε στα γρήγορα το χέρι της μοναχοκόρης της και άρχισαν να τρέχουν προς το αυτοκίνητό τους για να σωθούν.

Μέσα στον πανικό, με τα μάτια τους να τσούζουν και τον λαιμό τους να καίει, η Σούζαν και η Κατερίνα έχασαν προς στιγμήν η μία την άλλη. Και τότε η γυμνάστρια υπέστη το πρώτο της ισχυρό σοκ.

Χημικά

«Ξαφνικά δεν μπορούσα από τους καπνούς να τη δω. Τα μάτια μου είχαν γεμίσει δάκρυα από τα χημικά κι ενώ τα έτριβα δυνατά για να φύγει η θολούρα, η όρασή μου χειροτέρευε. Ο λαιμός μου είχε κλείσει και με όση δύναμη είχα στα πνευμόνια μου φώναζα το όνομά της. Φοβήθηκα πολύ για το παιδί μου και προσπάθησα να κρατηθώ ψύχραιμη για να το βρω» λέει η ίδια στην «Espresso», περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές αγωνίας που έζησε. Και συνεχίζει:

«Ενιωσα πως είχε περάσει ένας αιώνας, όταν άκουσα τη φωνή της Κατερίνας μου. Λύγισαν τα γόνατά μου. Αγκαλιαστήκαμε κι επειδή υποφέρω από άσθμα, με βοήθησε να επιστρέψουμε στο θέατρο. «Πάλι φασαρίες;» μας ρώτησε ένας ηθοποιός που τύλιξε ένα κασκόλ γύρω από τον λαιμό του και βγήκε από το κτίριο με γοργό βήμα. Αναρωτήθηκα σε ποια ζώνη πυρός βρισκόμασταν».

Υστερα από δέκα χρόνια γαλήνιας και ήρεμης ζωής στη Σύρο, η Σούζαν Ασμπι μετακόμισε με τη μοναχοκόρη της στην πρωτεύουσα προκειμένου η μαθήτρια να λάβει καλύτερη μόρφωση.
Η γυμνάστρια βρίσκεται καθημερινά στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, όπου παραδίδει μαθήματα aqua αεροβικής γυμναστικής σε άντρες και γυναίκες. Μάλιστα, συνεργάζεται με τον Στέλιο Κοντολέοντα, πρωταθλητή κολύμβησης, κι έχουν αποδειχτεί ένα ιδιαίτερα δυνατό δίδυμο.espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.