Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ...;;;

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ή ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ...;;; Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτ...

00000000000000000000000000000000000000000000000







ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ή ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ...;;;

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία ενός φοιτητή από την Γουινέα.




Ο Boubah Barry, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος δημοσίευσε στον διαδικτυακό του λογαριασμό τη στιγμή που απαθανάτισε μέσα σε μετρό της Νέα Υόρκης.

Οι δυο κυρίες κάθονται δίπλα- δίπλα. Η μία με βλέμμα που κοιτάζει το μέλλον ενώ η άλλη κοιτάει με προσοχή το κινητό της.

Ο διαδικτυακός πόλεμος θα ξεκινήσει, όταν ο φοιτητής θέλησε να συνοδεύσει την φώτο του με ένα προσωπικό του μήνυμα, που δημιούργησε αναστάτωση. Με λίγα λόγια; Έφερε τα πάνω- κάτω.

«Όπως κάλα βλέπετε κύριε Πρόεδρε, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός. Άλλωστε το δικαίωμα αυτή της επιλογής θεσπίζει, υποστηρίζει το ίδιο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Νομίζω πως αυτή τη φορά θα πρέπει να το διαβάσετε προσεκτικά». Την είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Ιταλικό site repubblica.it. Στην φωτογραφία, όπως το ίδιο το site περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο, για τα χιλιάδες σχόλια που ακολουθούν, θα παίξει ΚΑΙ η παρουσία της πασίγνωστης drag queen, Gilda Wabbit.

Το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν αυτό «ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΈΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.