Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΤΟΥ» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ AUDI ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Η Audi παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 ότι οι τρίλιτροι κινητήρες ντίζελ V6 είχαν εξοπλιστεί με συσκευές ελέγχου ρύπων, που κρίθηκ...






Η Audi παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 ότι οι τρίλιτροι κινητήρες ντίζελ V6 είχαν εξοπλιστεί με συσκευές ελέγχου ρύπων, που κρίθηκαν παράνομες σις ΗΠΑ




Γερμανοί εισαγγελείς πραγματοποιούν έρευνα στα γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi στο Ίνγκολσταντ και σε ένα εργοστάσιο στο Νεκάρσουλμ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος της Audi.

Εισαγγελείς στο Μόναχο και τη Στουτγάρδη ερευνούν τα γραφεία στα δύο γερμανικά εργοστάσια της Audi από τις 08.00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Audi παραδέχθηκε τον Νοέμβριο του 2015 ότι οι τρίλιτροι κινητήρες ντίζελ V6 είχαν εξοπλιστεί με συσκευές ελέγχου ρύπων, που κρίθηκαν παράνομες σις ΗΠΑ.

Η Audi, η οποία ανήκει στον όμιλο Volkswagen, συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλιο κάποιος αξιωματούχος από το γραφείο του εισαγγελέα στο Μόναχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.