Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα οκτώ ύποπτα δέματα που βρέθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία στο κέντρο δια...

Ο Ντάισελμπλουμ ένας από τους «αποδέκτες» των «τρομοδεμάτων»





Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα οκτώ ύποπτα δέματα που βρέθηκαν σήμερα και κατασχέθηκαν από την ελληνική αστυνομία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, είχε αποδέκτη τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.




Να σημειώσουμε ότι τα οκτώ ύποπτα πακέτα ανέγραφαν ως παραλήπτες αξιωματούχους σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και με την υπόθεση ασχολείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Εκτιμάται ότι τα δέματα ήταν παγιδευμένα, σαν τους δύο φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ως αποστολείς φέρονται άτομα του ακαδημαϊκού χώρου. Πηγές της Κατεχάκη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για Πανεπιστημιακούς, Οικονομολόγους και υπογραμμίζουν ότι κανείς τους δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός. Αυτή την ώρα επιτελείς της ΕΛΑΣ ενημερώνουν έναν έναν τους υποτιθέμενους αποστολείς των "τρομοδεμάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.