Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ...!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΗ...!! ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 7 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ...!!!

Προθεσμία μέχρι σήμερα να εμφανιστεί στον Εισαγγελέα ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, έχει ο αυτοαποκαλούμενος «εθνικός ευεργέτ...





Προθεσμία μέχρι σήμερα να εμφανιστεί στον Εισαγγελέα ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, έχει ο αυτοαποκαλούμενος «εθνικός ευεργέτης», Αρτεμης Σώρρας . Μαζί του πρέπει να παρουσιαστούν άλλοι επτά συνεργάτες του – μέλη της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσης».




Η κλήση είχε σταλεί στον Αρτεμη Σώρρα πριν από δύο εβδομάδες, και η προθεσμία του εισαγγελέα, εκπνέει σήμερα. Σε αυτό το διάστημα ο Σώρρας, ζήτησε προθεσμία δια του δικηγόρου του και χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί στο εισαγγελικό γραφείο. Παντώς, αμέσως μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει ο Σώρρας και οι επτά συνεργάτες του, ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν συντρέχουν λόγοι άσκησης ποινικών διώξεων ή αν η υπόθεση θα πρέπει να μπει στο αρχείο.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την δράση του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσης» και για τα περίφημα ομόλογα των 600 δισ. που υποστηρίζει ότι κατέχει.

Την ίδια στιγμή η Τράπεζα της Ελλάδος φέρεται να έχει απαντήσει στις εισαγγελικές αρχές πως ουσιαστικά αυτά τα χρήματα που επικαλείται ο Σώρρας, «δεν υπάρχουν «. Συγκεκριμένα η Τράπεζα της Ελλάδας, ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους και οι απαντήσεις ήταν όλες αρνητικές.

Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας είναι τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και σειρά άλλων αδικημάτων όπως η διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.