Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ... 57ΧΡΟΝΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Πολλές φορές είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές εμπορευμάτων από σούπερ μάρκετ μια 57χρονη Αλβανίδα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθ...








Πολλές φορές είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές εμπορευμάτων από σούπερ μάρκετ μια 57χρονη Αλβανίδα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Όμως, δεν άλλαξε… συνήθειες και συνελήφθη για τον ίδιο λόγο στη Ναύπακτο!




Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος τροφίμων ότι η αλλοδαπή «πελάτισσα» αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα προϊόντα και της έβαλαν χειροπέδες.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε κατηγορηθεί ξανά για το ίδιο αδίκημα και της είχαν επιβληθεί οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισής της στο τμήμα του τόπου κατοικίας της. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που διέταξε την κράτησή της ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.